Fara mancare doara exercitii? Ok zi lumina munca la greu dar munca din aia sa nu mai stii de tine. Ceva gen sapat santuri cu cazmaua si maninci la fel nu mareste cantitatea de macare.
Acum nu stiu daca stii cei aia munca fizica probabil nici unghiile nu ti le tai singura deci eu zic cel mai indicat este sa reduci la un sfert cat maninci acum si te afci trasa prin inel, nu prin ala de butoi bineinteles, prin ala probabil esti acum dar poti, cu mancare putina.Restu is povesti.Si iarba daca consumi si e prea multa, la fel te ingrasi.
Sport(cardio,fitness) si o dieta buna. Adica putine grasimi(in jur de 30g), putini carbohidrati (in jur de 100g) si multe proteine (100g+).
Trebuie sa mananci in jur de 1200-1300 calorii. Nu sunt batute in cuie valorile astea. Incepe cu ele si creste/scade in functie de cum te simti si de rezultate. Insist sa mananci multe proteine pentru ca altfel o sa ramai fara energie, mancand putini carbohidrati si putine grasimi, energia o sa se ia din proteine si slabesti si muschi, lucru care e nasol si de care nu ai nevoie mai ales cand faci sport. Carbohidratii sa fie complecsi, nu simpli caci astia ingrasa. Ti-as recomanda sa inveti despre nutritie ca sa-ti fie mai usor(google). Spor!
Cred că e esențial să ai un grafic. Adică să vezi istoricul tău privind greutatea pe zile, săptămâni, luni. Poți să-l faci de mână sau poți să folosești o aplicație pe telefon etc.
Ai nevoie de perseverență. Și motivație.
Și să faci schimbări de durată și sănătoase. Nu te ajută prea mult să slăbești 10 kg pe care să le pui la loc după o scurtă vreme. Sau să slăbești, dar să-ți strici sănătatea.
Eu am reușit (mai demult) cu 2 mese pe zi. Am renunțat la masa de seară pur și simplu.
Multumesc frumos :* mama, masa de seara e crima, adica e cam greu sa renunt la ea, dar am sa-ncerc, sper sa reusesc.
E mult 10 kg in 2 luni, nu-ti face iluzii desarte. Acasa nu ai multe variante, iesi la alergat dimineata si seara. Eu recomand sa mergi la o sala de sport, ia-ti un antrenor si te indruma el sa faci exercitiile de care ai nevoie, el vede si de unde e nevoie sa dai jos si eventual iti recomanda si mese echilibrate.
Am fost la sala vreo luna si mai mult am pus, poti sa crezi? ma cantaream mereu ca idioata si vedeam cate un kg, dupa 2 :O eram gen wtf, si veneam acasa si bazaiam, dar atunci nu stiam ca muschii cantaresc mai mult decat grasimea si nu stiam ca de fapt, puneam muschi si dadeam jos ''untura''...
Da, te inteleg. Ce sa zic, eu am reusit cu Rina sa dau jos destul de mult, acum tu ziceai ca nu te intereseaza dietele. Orice sport vei practica, daca il faci in mod regulat o sa slabesti. Numai nu exagera (ca noi mai avem tendinta sa ne vedem mai plinute decat suntem si sa ne dorim sa slabim mai mult decat e nevoie).
Haha...intr-o luna de zile aveai si ceva muschi, asa-i?! Banuiesc ca nici regulat nu mergeai la sala, te mai uitai ici colo, stanga dreapta, un cardio la misto si ridicat 2 greutati la cate 2 kg.In ritmul asta, chiar nu o sa slabesti! Alimentatia inseamna 70%, sportul 30% din ceea ce iti doresti! Consuma vegetale,peste,piept de pui,oua,branza, salate, fructe! Renunta la grasimi, paine, dulciuri... apoi ai sa vezi rezultate! Good luck!
10kg nu e chiar imposibil.
Executia unor exercitii intr-o anumita zona nu determina arderea grasimilor, de exemplu daca faci abdomene nu e DE LOC grantat ca o sa arzi grasimi de burtã!
Asta tine strict 90% de ce mananci! Daca e sa slabeasca mai bine isi i-a un instructor alimentar sau o carte de nutritie, nu urmând diete de marketing
Nu e imposibil, dar nici sanatos nu cred ca e. Si clar nu slabesti numai pe o singura parte, slabesti relativ uniform daca mergi la o sala si faci exercitii diversificate. In primul comentariu am recomandat instructor si mese echilibrate, iar din punct de vedere al dietei eu i-am spus cu ce am slabit eu, nici macar nu am sugerat sa incerce.
Mergi la sala, documenteaza-te de pe net cu exercitiile. E cam mult 10 kg in 2 luni.
Ok,3-4,nu conteaza pan' la urma...