| alexandradinu457 a întrebat:

Cum sa slabesc repede help me.ce trebuie sa mananc ca sa slabesc

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu tine diete ca dupa ce o termini te ingrasi la loc foarte repede

| Violleta2022 a răspuns:

Tine o dieta cu proteina!
Uite, Dieta PIerre Dukan este potrivita pentru tine, manaci pe saturate si slabesti vazand cu ochii.

Chiar nu glumesc, uite aici:
http://www.dieta-dukan.co/etapa-de-atac

| Lioana a răspuns:

Mâncând nu slăbești, doar nemâncând.
In orice caz pentru slabit trebuie sa renunți la sare, zahăr și grăsimi sau cel puțin să le reduci substanțial.

Răspuns utilizator avertizat
| Apollo007 a răspuns:

Pui problema greșit. Nu e vorba ce sa mananci ci ce sa nu mamanci! Fără zahar, prăjeli, bere, carne grasa etc. Consumul redus de calorii si mișcarea te vor ajuta. Contează si stresul, somnul si programul tau. Sa slăbești repede nu e sanatos. Te-ai îngrășat peste noapte? Numai sportivii tin diete dure care ii ajuta sa piarda din kg înainte de concursuri. Eu am tinut dieta bazata pe consum redus de calorii si am dat jos 13 kg in 3 luni si jumătate. Bafta

| popbia74 a răspuns:

Hei,hei! Tu vrei doar sa tii dieta? Dragul/draga mea, ca sa slabesti,, repede" asa cum ai spus trebuie sa depui un anumit efort fizic, sa fim seriosi. Exista multe aplicatii de genul asta, care te ajuta. Fa-ti un program cu exercitii, si respecta-l. Fa diferite tipuri de ex, nu doar abdomene sau din acestea. Poti cauta pe net si partea din corp pe care doresti sa o lucrezi.

Întrebări similare