Pare ciudat, dar am scapat de burta sarind coarda! Daca sari coarda macar doua ore pe zi.Cam in trei- trei sapt jumate si am mancat cereale, dar am mancat cerealele doar in ultima saptamana! Funda?
2 ore pe zi? nu ai idee ce inseamna asta.
esti doar un copil mic, nu?
Nu chiar! Evident ca nu in continuu!
Stiu ca nu in continuu, dar daca faci zilnic atat de mult volum, iti faci praf ligamentele in timp.
baga si zile de refacere
p.s. : de ce pare "ciudat" ca slabesti cu coarda? saritul corzii te face sa arzi multe calorii
In fiecare dimineata faceam 80 de abdomeni si genoflexiuni+ o alimentatie sanatoasa
Sport Sport Sport ...de orice fel, alergare dimineata/seara, sa faci sportul la scoala, sa faci ceva sport si acasa (abdomenele ar fi perfecte), e important sa ai o alimentatie sanatoasa si sa mananci de cate ori ai nevoie si sa ai grija sa nu ti se faca foame, pentru ca asta este secretul! Mananci cate putin dar des in asa fel incat sa nu-ti fie foame deloc.
Iti spun 3 trucuri cu care vei putea slabi! 1. Nu te mai gandi ca vei slabi repede.(Organismul tau raspunde cel mai bine la schimbari mici efectuate pe perioade mai lungi de timp)2. Scrie tot ce bagi in gura(De altfel, cele trei mese pe zi trebuie completate cu doua gustari.)3. Imputineaza caloriile cu adevarat(Ca barbat, ca sa nu te infometezi si sa nu-ti privezi organismul de energia de care are nevoie pentru a functiona normal, trebuie sa ai un apor caloric de aproximativ 1.500 de calorii pe zi, eventual mai mult de atat daca faci si sport.)Sper ca o sa-ti fie de ajutor sfatul meu! Funda te rogg