Ia o pastila de paracematol. ideea e ca nu o sa calmeze, pentru ca deja ai febra. pastila doar prevnie. acum e prea tarziu. febra musculara trece, dar continua sa faci exercitiile sportive pe care le faci, ca sa iti treaca mai repede.,, febra trece lucrand';'
Si eu faceam la picioare, brate sti ce am facut? am facut in continuare si mai mult si acuma numai ma doare nimic ori cat as face
Vezi aici :
http://elibereazabestia.ro/7-metode-de-refacere-dupa-antrenament/
Sa nu te puna naiba sa bagi algocalmin in tine cum recomanda TOTI IDIOTII.
Cand esti prost macar taci si asculta. Cosmin are mai multi ani de sport decat ai tu de viata si o dai cu unica.ro. ti-ai facut unghiile cu oja tot citind site-uri pentru prosti? sau esti genul de poarta manusi la sala de forta ca sa te asortezi cu pantalonii?
Meh, nu i-am băgat pastile pe gât la om, a fost o părerea, însă mediocrizia ta nu-ţi permite să-ţi dai seama de asta.
Sănătate!
Http://sanatate.unica.ro/cum-scapi-de-febra-musculara/1081/
Acum îţi acord dreptul de a te retrage cu idioţeniile tale, şi să nu mai comentezi dacă habar nu ai.
Da, ma contrazici cu un articol de pe unica.ro :)) O amarata de asistenta medicala recomanda paracetamol si apoi tot ea recomanda altceva. Asa e, dovezi incontestabile.
NIci macar nu apare cuvantul "algocalmin acolo".
Documenteaza-te din surse adevarate :
http://www.getfit.ro/......ulara.html
P.S. : mai ai de crescut pana sa-ti permiti sa-mi zici mie ca "habar nu am", cand asta e hobby-ul meu si eu asta studiez in timpul liber ( daca nu pe unica.ro ca tine :)) )
Amice. Acolo sunt părerile unor oameni. Tu vii aici şi-mi zici că dacă mănânc miere îmi trece febra musculară. Apoi vii cu o maximă, îmi zici că Paracetamolul e chimical. Hai că o ţinem în site-uri dacă aşa vrei.
http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=627
Puţin îmi pasă ce hobby-uri ai tu. Eu iau de pe site-uri vizitate, nu îţi înţeleg încercarea eşuată de a rade.
"Acolo sunt părerile unor oameni.", nu dau DOI BANI pe pararile unor oameni, ci doar pe DOVEZI STIINTIFICE.
Am zis de algocalmin ( ca asta ai recomandat ), care stii ca nici macar nu se da fara reteta, nu?
Da, metamizol sodic nu e chimical... ce sa zic, citesti unica.ro, esti foarte documentat.
Nu e incercare esuata, e realitatea, nu e vina mea ca esti tu idiot.
P.S. : cand o sa ai peste 100 de seminarii de nutritie unde ai participat si ore de studiu, atunci ma contrazici pe mine.
Pana atunci ramai un idiot care recomanda algocalmin si paracetamol ca asa a vazut pe UNICA.RO.
Faci exercitii (nu de mate!) pentru ca muschii respectivi sa fie incalziti in continuare. Febra musculara e mai suportabila asa.
Incearca natural, cu apa fierbinte si mult efort, adica sa incerci sa faci flotari..si altele.Succes.
Cel mai simplu sa scapi de febra ii sa faci efort fizic si nu o sa mai nici o problema cu muschi
Total gresit ca sa scapi de febra trebuie sa te odihnesti, un masaj, o plimbare, o baie calda si o sa treaca de la sine nu e chiar asa de rau sa ai putina febra. Nu va place putina durere? Sunteti fetite sau cum?
Sal pentru febra e bine sa consumi ceva dulce si eu cand am febra musculara iau 2 3 linguri de zahar seara inainte de culcare sau maninc o ciocolata
Nu e bine sa consumi ceva dulce, e bine sa consumi carbohidrati simpli ( zahar si ciocolata = cele mai PROASTE surse de carbo simpli ).
Incearca dextroza, miere, fructe. Si combina si cu o glutamina sau un izolat proteic.
dedfgv întreabă: