| DenqOO a întrebat:

-Cum se realizează în mod optim deficitul caloric?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia-ti niste calorii.Cantareste te. Mananca asa cam 10 zile. Cantareste te iar. Interpreteaza rezultatul si adapteaza caloriile in functie de el. Scade apoi treptat caloriile. Obtine rezultate. Dieta inversa(daca e cazuwinking. Mentinere apoi

| Anonim53220 a răspuns:

Nu sunt profesionist dar stiu cate ceva. In primul rand mananci mancaruri cu putine calorii dar care contin carbohidratii, proteinele, grasimile etc. necesare. De obicei e mancarea mai putin delicioasa happy Sportul arde calorii si e folositor pentru a avea un deficit mai mare. Sa nu te duci in cealalta extrema incat sa ai deficit mare, gen 1000 kcal. Un prieten a facut un regim cu care era in deficit cu peste 1000 kcal si a avut niste probleme (nu prea mari) pe acea perioada. Deci, ai grija ce mananci (cel mai important) si sport

| AnastasiaK a răspuns (pentru Anonim53220):

1000kcal încă e un deficit acceptabil care nu cauzează probleme CÂT TIMP nu scazi caloriile sub rata metabolica de bază, ceea ce probabil a făcut prietenul tău...sau la fel de probabil nu a avut treabă cu deficitul în sine, ci cu faptul că nu a avut grijă să-și acopere micro- și macro- nutrienții necesari.

Ca idee, eu am avut deficit și mai mare fără să apară probleme. În fine, mai mare de 1000 nu recomand decât dacă există motive bine justificate și persoana în cauză știe clar ce face.

| Anonim53220 a răspuns (pentru AnastasiaK):

Exact. 1000 kcal poate afecta si randamentul tau la lucru, scoala etc. Sa iti iei toti nutrientii cu 1000 kcal mai putin e foarte greu, dar se poate. In fine, nu e obligatoriu sa fie asa extrem deficitul, mai bine mai incet si sigur daca nu stii exact ce faci

Întrebări similare