Pai te dai cu crema cum ar fi nurofen sua nu mai stiu skz dar e buna asta cu crema ok bafta funda
Se trece tot prin efort sau poti lua calmante... algocalminul este recomandat sau aspirina.
Durearea acea e perfect normala, dar daca nu o poti suporta bea suc de portocale cu algocalmin cand ai febra sau inainte de un antrenament intens am auzit ca e bine sa iei zahar, nu stiu sigur cat, cateva linguri, dar nu am incercat, in schimb varianta cu sucul de portocale am incercat si merge.
Cui pe cui se scoate. ai facut efort sa o faci, fa efort sa scapi de ea. doare, aia e, no pain no gain. baga o baie lunga in apa fierbinte, 2 algocalmine... daca vrei ia niste glutamina (e amino-acid nu dauneza sanatatii).
Pai, febra musculara se elimina prin EFORT. Dar daca nu-ti place asa, incearca cu, apa cu sare da roade.
Pana nu se metabolizeaza tot acidul lactic din tesutul muscular supus efortului fizic te va durea un timp( aprox.o zi, doua!)--- fa-ti frectii cu spirt medicinal--- se mai "anesteziaza" durerea! Numai bine!
Shukacu întreabă:
alexya_8105 întreabă:
Cipi1212 întreabă: