| GrigMatei a întrebat:

Cum sta treaba cu memoria musculara? Cand faci pauza o perioada de timp si scazi cateva kg, cand reiei antrenamentele pui kg alea inapoi foarte usor sau chiar mai mult, Adevarat?

Asa mi s-a intamplat si mie in vacanta de iarna, pauza 3 saptamani, am scazut 3 kg si dupa ce m-am reapucat am pus 6 inapoi.

Acum am alta problema, am fost foarte racit saptamana trecuta si am pierdut 5 kg, ce-i drept ca n-am mai avut chef de mancare. Cand o sa ma reapuc de sala, kg astea le pun inapoi repede sau o sa ma chinuiesc iar?laughing (o sa bag suplimentare puternica)

10 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

De obicei cand esti racit pierzi destula apa. probabil cele 5 kg se datoreaza dezhidratarii. probabil ai folosit si creatina inainte

| GrigMatei explică (pentru SpaNu88):

Da,am folosit si creatinabig grin

| nesuferit a răspuns:

Daca eu pierd 10 kg, cand ma reapuc de sala, le pun mai repede, decat as pune eu masa normal

| BracKMyhay95 a răspuns:

In cat timp ai pus tu 6kg si ce fel de kg(musculatura/grasime)?

| GrigMatei explică (pentru BracKMyhay95):

Pe alea pierdute in 2 saptamani si celelalte 3 intr-o luna(si muschi si grasime)

| FuriousMadalin96 a răspuns:

Cand faci pauza poti sa pierzi kg sau poti sa pui kg, in functie de cum ai alimentatia, poti foarte bine sa te mentii cum ai fost cand mergeai la sala. 5kg le pui foarte repede, dar 5 kg de muschi.e mai greu.

| GrigMatei explică:

Mersi frumos!

| ozzy1997 a răspuns:

Este posibil sa te fi deshidratat si de aceea sa fi pierdut 3 kg. Cele 6 kg pe care le-ai pus inapoi nu pot fi decat grasime.E dovedit ca in medie, omul nu poate pune mai mult de 7, 5 kg de muschi pe an.

| Sen7iment a răspuns:

Esti paralel cu sportul asta

Allex17 acum depinde de constuctia fiecarui om cum ai fost tu lasat de la natura...de exp eu cand m-am apucat de sala am pus 8kg in 2 saptamani si erau numa muschi. Daca mananci si tragi bine la sala o sa cresti vazand cu ochii eu mancam 5-6 mese pe zi. Dimineata cand ma trezeam mancam bine dupa faceam o mica pauza mancam pe la 11-12 iar mergeam la sala dupa mancam iar ma puneam in pat dupa aia mancam iar mai stateam putin si inainte de i-as afara mai mancam putin dupa seara mai luam o mica gustarica si gata in 5 luni ma facusem cat altii in 3 ani

| GrigMatei explică (pentru Sen7iment):

Exact asa faceam si eu, tot 5 mese+suplimente, aveam totul pus la punct. Raceala mi-a dat totul peste cap, n-am mai mancar la fel, n-am mai luat suplimente, asta e. Saptamana viitoare o sa fiu tot in pauza pentru ca trebuie sa plec din Bucuresti.De pe 15 cand incep iar o sa bag FORTAlaughing