| popmirgea1999 a întrebat:

Cum sunt mai bine sa faci abdomenele?

cu picioarele ridicate la 90 grade(adica genunchii sa fie perpediculari pe corp, stiti la ce ma refer nu? 0 sau normale, adica pe spate?

Răspuns Câştigător
| MenInShadow a răspuns:

Korectlaughing jaja scuze, am scris flotari in loc de abdomene, mi se mai intamplalaughing
Te sfatuiesc sa nu faci cu picioarele la 90*, pentru ca, eu faceam 400 intins, dar faceam febra musculara, si trebuie sa faci febra musculara ca sa iti maresti masa musculara in zona abdomenului, deci faceam febra musculara, la 400 de abdomene intins, in timp ce la 600 abdomene cu picioarele la 90*, nimic.
Am facut 1 luna intins si una cu picioarele la 90* si crede-ma, intins da mai multe rezultatewinking

5 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Atunci cand faci flotari cu picioarele ridicate la 90* faci mai putin efort. Cu picioarele la 90* faceam 600 abdomene in timp ce intins faceam 400.
Intins exercitiile dau mai repede rezultate, plus ca termini mai repedewinking

| popmirgea1999 explică (pentru MenInShadow):

Aha. da era vb de abdomene. deci sa le fac normale nu cu genunchii la 90 de grade? 9stii cum zic nu?

| MenInShadow a răspuns (pentru popmirgea1999):

Korectlaughing jaja scuze, am scris flotari in loc de abdomene, mi se mai intamplalaughing
Te sfatuiesc sa nu faci cu picioarele la 90*, pentru ca, eu faceam 400 intins, dar faceam febra musculara, si trebuie sa faci febra musculara ca sa iti maresti masa musculara in zona abdomenului, deci faceam febra musculara, la 400 de abdomene intins, in timp ce la 600 abdomene cu picioarele la 90*, nimic.
Am facut 1 luna intins si una cu picioarele la 90* si crede-ma, intins da mai multe rezultatewinking

| Cosmin86 a răspuns:

E bine sa lucrezi muschiul din mai multe unghiuri. Vezi pe culturism.ro exercitii pentru abdomen.

| Mihay95 a răspuns:

Cu picioarele intinse is mai bune dar sunt si mai grele, incepe cu cele la 90 de grade si cu timpul faci si cu picioarele intinse