Abdomenele nu elimina grasimea abdominala, abdomenele nu slabesc, nici sportul nu slabeste, ce inseamna slabirea? fiecare vietate are un metabolism, tu degeaba faci sport daca esti pe plus ca calorii, conteaza caloriile, ai rata 2000 manci 1000 si vei fi pe minus asa slabesti, o dieta bogata in proteine, lipsita de carbo duce la marirea ratei metabolice, sprinturiile ard grasimea cel mai bine
In 2 luni am slabit peste 8 kg fiind in deficit caloric dar facand si sport.
De fapt sportul chiar este util la slăbit. Făcând sport elimini literalmente grăsimea din organism prin transpirație. Ideea este să consumi un număr de calorii și să dai jos și mai multe calorii decât ai consumat. Probabil de asta ni se tot spune că căutăm produse care au conținut redus de calorii iar alimentele sănătoase aparent au conținut redus de calorii deci printr-o alimentație sănătoasă și practicarea unui sport care să te ajute să elimini grăsimea (alergat, culturism, fitness etc.) este imposibil să nu slăbești.
Iar ca să răspund la întrebare, nu există un exercițiu care să dea jos grăsimea doar dintr-o singură zonă. Efortul este depus de întreg corpul chiar dacă presiunea se pune doar pe o anumită grupă musculară. Ia de exemplu îndreptările vizează doar lombarii dar care solicită într-adevăr și spatele, și picioarele, și antebrațele și poate și umerii de vreme ce ții de regulă o greutate destul de mare. Abdomenele doar lucrează mușchii abdominali și nu te ajută la slăbit pentru că abdomenele singure nu presupun un efort foarte mare încât să te facă să transpiri ca și cum ai fi făcut un antrenament întreg. Pentru abdomen nu știu dacă centurile alea de slăbit chiar sunt bune la ceva dar eu mă îndoiesc.
Ai dreptate, multi nu stiu ce rol are transpiratia. Are rolul de a regla temperatura corpului. Atunci cand alergam transpiram rece pentru a ne racii corpul.
Bravo ca stii, ma bucur de asta
Mereu vreau sa invat lucruri despre corpul uman ajuta la o mai buna intelegere a lui
Pai si transpiratia nu are niciun rol in procesul de slabire? Oamenii care alearga mult, cu dieta corespunzatoare ajung sa slabeasca. Ba chiar am auzit sfatul cuiva care zicea ca daca vrei sa slabesti mai eficient, sa alergi intr-o zi calduroasa de vara cu o haina groasa pe tine ca sa transpiri mai abundent, astfel sa slabesti mai eficient
Ce ti-a zis e o cretinitate fara nicio baza stiintifica... de genul spargi o oglinda ai 7 ani de ghinion
Daca alergi vara cu o haina groasa slabesti LA FEL ca si cand alergi in tricou singura diferenta e ca-ti fortezi inima.
"Oamenii care alearga mult, cu dieta corespunzatoare ajung sa slabeasca", exact, si eu am slabit 18 kg facand asa... dar din cauza efortului fizic si al alimentatiei, nu de la transpiratie.
Prin transpiratie pierzi apa, atat... nu calorii. Ea trebuie sa fie doar un indicator ca e antrenamentul bun... mai vad la sala pe unii care dupa 1 ora de antrenament nu transpirat deloc, asa iti dai seama ca au venit sa stea pe Facebook si sa faca si ei 1-2 serii )
Abdomenele lucrează mușchii abdominali. Abdomenul vizibil se face in bucătărie, cu un deficit Caloric, o alimentație săracă în grasimi.
Sunt mai mereu in deficit caloric in timp o sa se vada si partea de jos a abdomenului probabil
Incearca sa faci abdomene cu o greutate pe abdomen, încearcă sa ții mâinile la ceafa si nu pe genunchi. După abdomene bea multa apa. A si încă ceva. Încearcă sa elimini cât poți de mult, sarea din alimentație
Mersi de sfat, nu mananc sarat si nici paine
Nu am nevoie de medicamente ca sa slabesc, nu sunt genul ala de persoana. Cele mai satisfacatoare rezultate pentru mine sunt alea care ies din munca grea depusa de mine pentru a ajunge la ele.
Cipi1212 întreabă: