Piept + umeri e prea mult. eu as muta umerii la picioare (desi muti sangele prin corp aiurea). eu fac spatele si pieptul separat, simt ca intra mai bine, si pieptul il fac mereu ultima zi din saptamana. mai pune abdomene si lombari (sustin tot trenul superior al corpului, trebuie lucrati, preferabil cu spatele sau la umeri ca zi)
Asta e actualul program folosit de mine :
luni - piept + umeri
marti - spate
joi - picioare
vineri - brate
Abdomen lucrez acasa, am o banca de abdomene si greutati.
Stiu ca se simte ciudat piept+umeri, ca ai deja umerii obositi de la impins, doar ca am incercat sa am bratele intr-o singura zi si sa am 4 zile / saptamana ( cum vor majoritatea ) asa ca nu am gasit unde sa pun umerii decat cu pieptul.
Si culmea, e ok. Trebuie ultimele exercitii la piept sa fie de izolare ( sa se odihneasca umerii ) + 5 minute pauza dupa ce termin pieptul, si apoi pot baga umeri in forta. Si ma incadrez si intr-o ora. Chiar daca e mai dificil, functioneaza
Pare ok, doar sa nu ai tricepsul obosit vineri dupa ce faci miercuri piept, eu as inversa zilele de marti si miercuri, de genul marti : piept+umeri si miercuri picioare.
Varsta, inaltime/greutate? Fara asta e greu sa-ti recomand un supliment.
Si inca ceva, cate mese ai pe zi?
P.S. : gfx-8 e un gainer ( 30 % proteine, 60 % carbohidrati, 10 % altele, gen creatina ), e bun doar cand esti foarte slab, in rest sunt altele. Si nah, e produs de pronutrition, firma romaneasca, nu prea imi plac suplimentele romanesti, le prefer pe cele din import ( dynatize, muscletech, gaspari, ON, six star nutrition ).
Da, bun, deci gainer neaparat.
E ok GFX-8, cu toate ca daca ai bani, recomand ceva mult mai bun :
http://www.megaproteine.ro/......te-5-4-kg/
Nici nu se compara GFX-ul cu dymatize. Dar, daca nu-ti permiti, atunci macar gfx decat nimic. Iei o portie dimineata si una imediat dupa antrenament.
Si neaparat sa ai mai mult de 3 mese pe zi, fara asta nu faci nimic nici cu cele mai tari suplimente.
Hai sa iti spun cum fac eu si am musculatura ff bine dezvolvata :p. Deci:Incepem sa faci prima data cate 15 flotari 30 de geno 30 abdomene.(a 2 zi pauza ).pe urma faci la fel si cam peste 1-2 saptamani adaugi +5 sau 10 depinde. Antranementu il faci o zi da, una nu, o zi da, una nu. Funda?
Cu prostia aia de antrenamnet ai musculatura ff bine dezvoltata?
copil mic...