Puteţi să jucaţi 2-2-1(cel mai folosit sistem pentru 5+1) sau un 2-1-2.
O seară bună.
3-1-1, jucati defensiv si o sa castigati, important sa sa stiti sa va aparati si sa surprindeti adversarul pe contraatac iar daca va mananca jucati 1-1-3 total ofensive dar nu recomand cineva trebuie sa ofere pase.
Ok, este o tactica folosita de cele mai mari echipe de fotbal din lume: se numeste football (foot=picior si ball=minge), practic trebuie sa lovesti mingea cu unul dintre picioare, si sa intre mingea in poarta adversarilor, sigur o sa functioneze, dar sa aveti grija ca este un spiridus care nu vrea sa bagati mingea in poarta, ba chiar da mita la arbitrii sa nu-i faca nimic cand atinge mingea cu mainile (hands=maini). Deci ca sa aveti sanse mai mari sa marcati, este o modalitate numita: ANTRENAMENT.
Doamne...voiam o tactica de exemplu 2-1-2.Nu suntem chiar asa de slabi sa nu stim ca trebuie sa bagam mingea in poarta, avem habar de ceva fotbal, nu este pentru prima oara in viata cand jucam...
You my friend... esti bagator de seama. Sarcasm fail.
Alegeti in functie de ce sunteti buni. e vorba de preferinta.
noi cand eram in liceu, jucam om la om, sau 2-2-1, sau 1-1-3 cand ne venea portarul bun.
tactica de joc trebuie adaptata in functie de echipa adversa. deci va trebui facuta pe loc inainte de joc
Eram putin sarcastic, ma refeream ca adversarii nu o sa vina cu o tactica revolutionara, depinde la ce sunteti mai buni, si la ce mai slabi, la fel si la adversari. Ma refeream ca trebuie sa va antrenati mult. Si eu eram in echipa (portar) si ne antrenam cateva zile pe saptamana maxim cateva ore. Daca se ocupa un profu' vostru de sport de voi, nu inseamna ca nu va puteti intalni undeva dupa ore sa mai exersati. Noi am jucat cu o echipa mult mai buna, si in primele 20 de minute, ne-o bagat 2 goluri (aparare praf). Meciu' o fost anulat ca o inceput sa ploaie cu grindina, ne-am antrenat mai mult (ne-am uitat si pe youtube) si dupa aproape 2 saptamani i-am batut cu 2-1 (inainte ne-au dat 2 goluri in primele 20 de minute). Bafta cu meci-u!
Dx_Florin_1999 întreabă:
angel3 întreabă: