anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Da ca mananci multe dulciuri ti se distruge abdomenul? Fundaaa vooot

10 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu,draga,din contra devine mai generos!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am pus intrebarea pentru ca eu am facut odata 50 de flotari fara pauza si acum nu mai pot de abia am fact aproape 20 si eu mananc multe dulciuri si da ca mai mananc de asta nu prea mai am abdomenu tare si nu mai pot face flotari mai multe?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca mananci multe dulciuri, te ingrasi. Deci ca sa-ti raspund la intrebare, da, ti se distruge abdomenul.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu mai pot face 50 de flotari pentru ca am mancat multe dulciuri si ca nu am mai facut sport?

| Clau987 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ceva normal.asta ii raspunsul la intrbarea ta! ti-am mai scris mai jos!

| 1DPinkpOint a răspuns:

Daca mananci multe dulciuri fara sa faci sport, nu doar ca risti te ingrasi dar si sa faci carii. ma refer dulciuri in cantitati mari, nu o acadea sau o ciocolata. :*

| Miky69 a răspuns:

Hello happy
Prin " abdomenul " banuiesc ca te referi la muschii abdominali.
ca sa iti raspund la intrebare : Practic muschii raman acolo, intacti! nu se distrug! dar ai sanse mari sa pui straturi de grasime peste muschi si asta o sa iti acopere " abodmenul bine lucrat "

| anonimcusangerece a răspuns:

Nup....bag la dulciuri in mine si nimic

| Clau987 a răspuns:

Pai,ceva normal ca ti-l distruge.Mai ales daca zici ca mananci multe.si nu faci sport. Daca nu mananci in exces nu are nici o problema.Eu spre exempru dupa fiecare masa simt nevoia de a gusta ceva dulce, dar nu foarte mult.In legatura cu flotarile, poate te-ai last tu de ceva vreme si nu ai mai facut, eu zic ca numai aceasta este solutia la intrebarea ta. Sper ca te-am ajutat!

| xoxo06emox a răspuns:

Depinde si cat mananci ..ca nu o-i manca vr tona tongue