| SecretKiss a întrebat:

Da-ti-mi va rog un exercitiu simplu care arde grasimile (rapid). Cu videotongue dau funda!

6 răspunsuri:
| Reek54 a răspuns:

Tu stii cam ce vrei... si repede si bun. astea 2 nu prea se potrivesc.
dar oricum incearca sa faci abdomene dimineata si seara (cate poti tu) in 3 serii. si daca poti si cu o greutate pe piept, cat mai aproape de barbie, abdomenele sa le faci in 3 serii cu o pauza de 30 de secunde intre ele.

| annaliana a răspuns:

Mergi pe bicicleta(eu am bicicleta medicinala si sunt foarte multumita).

| Zenithf a răspuns:

Stai la bloc sau la casa? Exercitiu simplu la bloc: urci scarile pana la ultimu' etaj, repeti de 3-4 ori pe zi, exercitiu simplu la casa: coasa si/sau sapa 3-4 ore pe zi, sau urci dealu', daca nu ai gradina sau deal atunci iei bicicleta pana la cel mai apropiat deal sau faci 3-4 ture de parc in mers alert si jogging. Daca nu ai nici bicicleta si nici parcuri nu sunt pe aproape te duci la cel mai apropiat bloc si faci primul exercitiu, sau faci exercitii pe bicicleta medicinala sau pe banda de alergat.

| Ecou a răspuns:

Sper sa imi asculte si mie cineva sfatu ca am raspuns acelasi lucru la vreo 10 useri! Sari COARDA si ar fi bine si mersul pe bicicleta

| dianadiana2000 a răspuns:

Pai...fa abdomene cu arcuiri in acelasi timp sau abdomene din atarnat adica te agati cu mainile de o bara si incepi sa-ti ridici picioarele pana ajungi cu ele la maini intelegi tu? ew fac cate 10 intr-o serie si am un abdomen de invidiat!

Întrebări similare