Sanatos e sa slabesti maxim 4 pe luna cu dieta si sport o sa slabesti mai mult de 1, depinde si de organism. dar la dieta ta t-as recomanda fructele de sara sa le muti dimineata, e prea putin ce mananci la micul dejun, si sa le imparti in mic dejun si gustare, iar seara sa mananci niste iaurt, sau branzica slaba
oricum e bine ca nu vrei o solutie minune pentru slabit
Poti slabi multe kg pe luna, daca NU maresti cantitatea de mancare.Dar va fi greu, dupa multe zile de efort organismul va cere mancare si va trebui sa te abtii ^-^
Da.
Este bine ca muncesti mult si doresti putin. Poti obtine multe asa. Atata timp cat mai faci si altceva in plus, nu doar alergat si dupa stai la pc sau sa dormi, deci sa te mai si plimbi, sa te bata soarele..atunci vei slabi chiar si mai mult.
Da,desigur poate chiar mai multe, oricum nu e bine sa pierzi mai mult de 3kg pe luna.Ai grija la ceea ce consumi, iar in timp vei vedea rezultatele dorite.
Eu am tinut regim strict), si in 2 zile slabeam cate un kg si ceva, vorbesc serios
Da Andrei, da nici așa nu-i bine cu regimurile astea
Si in cat timp le-ai pus la loc? stii ca in alea 2 zile nu slabeai ci eliminai doar apa, cantitatea de grasime ramanand aceaiasi? iar cu dietele rapide alimini apa din organism si muschi, grasime foarte putina, dupa cand revii la stilul de viata de la ineput pui la loc grasime, si ajungi la o greutate si mai mare decat la inceput?
Acum am 14 ani,si nu,nu le-am pus la loc, acum ma mentin cam din vara, dar fac mult sport, cum ar fi fotbal, parkour si merg la sala de forta(are un vecin)
Nu le-ai pus la loc datorita sportului, daca tineai odar dieta si atat crede-ma ai fi pus la loc mai mult decat ai slabit, in plus la 14 ani ai si metabolismul mult mai rapid
Asa e, dar nu mananc nici seara, si miscare fac pe zi foarte multa), astazi de exmeplu am jucat fotbal de la 3 si ceva pana pe la 8
Nu,nu e bine dar eu am avut foarte multa ambitie de am slabit atat, nu mancam doar o data pe zi, cand veneam de la scoala mancam odata dar mancam mai mult si gata, si am slabit 15 kg
Mulțumesc:*
Păi dimineața beau o cană de ceai fără zahăr sau un suc de grefe portocale sau lămâie după vin de la școală mănânc ce este dar regulat să nu pară a fi ca o dietă și seara fructe în timpul zileu beau MULTĂ apă
Depinde de metabolismul pe care il ai. daca arderile tale sunt bune cu un asa regim poti slabi si un kg pe saptaman, sau chiar mai bine, asta doar in prima faza.incearca! miscarea nu face rau, dar ai grija ce mananci si cum mananci, indicat este sa mananci putin si des, daca nu esti obisnuita e o chestiune de timp pana iti educi asa organismul sa iti ceara mancare in acest mod astfel incat sa nu simti un discomfort.mult succes!