| Razvan94 a întrebat:

Daca alerg in fiecare zi (exclus zilele de sambata si duminica), voi slabi? in cat timp? alerg in jur de 10 km, fac sprinturi (antrenament). Mai mentionez ca fac 2 antenamente pe zi, unul afara (alergari) si dupa-masa in sala (tactic, forta). Deci voi slabi? cat? in cat timp?

Răspuns Câştigător
| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Cum sa nu slabesti?!? depinde de corpu tau daca ai un corp calumea(facut) si ai o greutate potrivita nu te astepta sa slabesti prea mult vreo 3-4 kg ca mai mult vei face muschi. Dar daca vrei sa slabesti (esti mai gras) iti trebuie 1. dieta 2.antrenament zilnic(duminica nu) si o sa slabesti mult iti zic eu(in decurs a o luna 5-6 kg daca o ti tot asa). razvan sper ca te-am avutat. FUNDA?

4 răspunsuri:
| Razvan94 explică:

@niko, am specificat ca alerg afara, nu in casa. Acasa am o bicicleta dar e degeaba, prefer sa merg p'afara bicicleta.
@Ioana-mersi. funda +vot tongue

| Razvan94 explică:

Am 1.83 si 75 de kg, 17 ani, ce zici? cat pot slabi pana la sfarsitu luni august? in 17 august am cantonament 7 zile, lucru intens.

| Ioana_9117 a răspuns:

Nu pot sa iti spun exact.dar iti spun ca vei slabi destul de mult, intr-un timp foarte scurtbig grin tine-o tot asahappy

| niko_8699 a răspuns:

Daptongue daca iti mai cumperi si o banda de alergat e super!