La 11 ani nu are rost sa te apuci, parerea mea, dar poti sa faci niste genuflexiuni, flotari, abdomene, sau chiar sa lucrezi bucepsii si umerii cu un extensor din ala din oras e bun pentru varsta ta.
Gaseste un loc racoros si cu multa umezeala (recomand padurea), intinde-te pe sol, gandeste pozitiv si asteapta circa 2-3 saptamani. Dupa ce ai urmat acest procedeu, ar trebui sa fii acoperit de muschi!
Atentie: e foarte important sa nu te misti deloc!
Cu puterea mintii. Te concentrezi maxim, in timp ce te uiti la bicepsi, tricepsi si abdomen. In 2 saptamani o sa inceapa sa apara rezultate. Mult noroc.
Prietene incearca cu exercitii fizice.Sunt destul de multe si diversificate pentru fiecare grupa de muschi.Nu ti le insir pe toate aici mai bine dai un search pe google
Steroizi,da...Daca o sa incepi de pe acum cu ei la 20 de ani o sa fi o leguma! Mai bine apuca-te de exercitii pentru ca e bine sa incepi cu ele de la o varsta frageda...de exemplu, fratele meu are 8 ani si l-am pus sa isi lucreze muschii! Asta te-as sfatui si pe tine!
Fa zilnic flotari, din ce in ce mai multe.iti poti cumpara si doua gantere de 2-3 kg si faci diverse exercitii cu ele,poti face abdomene,genoflexiuni, te poti apuca si de un sport, voley sau basket pentru inaltime. daca fumezi ar trebui sa te lasi si cam atat la 11 ani , SPOR!
Da,multumesc pentru raspuns stii cat costa un ganter de vreo 4 5 kg?
bogdanul întreabă: