Dacă te ții de treabă sigur vei vedea o îmbunătățire la fizic. Iar înălțimea e în mare parte genetică, nu poate nimeni să îți zică cu siguranță la ce înălțime ajungi
Ai fost cel mai amuzant lucru pe ziua de azi, chiar am inceput ziua foarte prost dar m-a facut sa rad intrebarea ta
Inaltimea nu este influentata de programul tau de flotari, dusuri cu apa rece si trezitul la 7 dimineata Inaltimea este strict genetica si in cazuri rare influentata +/- de anumite boli serioase, nimic mai mult sau mai putin.
Apropo, si daca ai trage pentru masa musculara, alea 400 de flotari sa stii ca nu te ajuta prea mult. Te definesti putin daca slabesti si pompezi putina masa musculara pe care o ai deja dar nu cresti in masa. Foarte mult nu inseamna si bun. Foarte mult in sport in 99% din cazuri = prost si fara rezultate favorabile. Barem dusurile alea cu apa rece chiar reprezinta frectie la picior de lemn. Maxim o pneumonie poti sa castigi din asa ceva in rest apa de ploaie.
Iar treaba cu crescutul in inaltime 10cm in 2 luni, eu asa ceva n-am vazut si nici auzit vreodata. Inaltimea aia o capeti poate intr-un an de zile cu genetica favorabila si in plina perioada de crestere.
Poate sa isi maximizeze geneticul daca face sport, mananca cum trebuie, si in mod special ia suplimente precum zinc/mg/vitamina k2, biotina omega 3 etc... minerale pe care e greu sa le ai dintr-o alimentatie normala, in rest da, antrenamentul pe care il face el nu favorizeaza hipertrofia prea mult.