| XxAlex2001 a întrebat:

Dacă am făcut karate aproape de un an și vreau sa ma duc pe alt sport, ce sport ar trebui sa încerc de contact ma refer, care?

Răspuns Câştigător
| TheBoyTheCool24 a răspuns:

Poți schimba sala sau chiar stilul de Karate pe care-l practici. Mulți antrenori nu-și dau interesul așa cum ar trebui și tocmai de asta plătești și nu rămâi cu nimic...
Caută în altă parte Karate, poate găsești un antrenor mai bun. Cât despre alte sporturi te poți axa pe kick-boxing, kudo, mma

| XxAlex2001 explică (pentru TheBoyTheCool24):

Mi-am găsit alt club de karate doar ca majoritatea celor de vârsta mea au centura albastra+. E ok sa ma antrenez cu aceștia? Ma refer în practica de kumite contra acestora și a tehnicilor. Sau ar trebui sa mi caut un club cu pusti de vasrta mea la același nivel sau cel putin mai mare.

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru XxAlex2001):

Centura nu valorează nimic, e doar o gradație. Sunt centuri maro care au fost învinse de centuri albastre, n-are mare relevanță. Contează foarte mult colectivul de acolo, te înțelegi cu antrenorul, te învață ceva, ce trebuie?

Caută / rămâi la clubul unde simți că gen înveți ceva, mai bine cel mai slab dintre cei buni decât cel mai bun dintre cei slabi. Deci da, e ok, dar repet centura nu te avantajează cu nimic, e o simplă gradație, într-o luptă de stradă de exemplu, contează luptătorul. acolo nu mai ține nimeni cont de centurăwinking

| XxAlex2001 explică (pentru TheBoyTheCool24):

Ma refer ca ei au experienta de peste 5 ani în acest sport iar eu sunt cel care face de cel mai puțin timp. Simt ca învăț ce a doar ca voiam sa știu dacă e ok sa ma antrenez cu cei care au un nivel mult mai ridicat decât mine

| TheBoyTheCool24 a răspuns (pentru XxAlex2001):

Da, e mai bine să te antrenezi cu ei pentru că te forțează să muncești și să perseverezi mai mult.

7 răspunsuri:
| Evolution a răspuns:

Poti incerca MMA (Arte martiale mixte). Acolo ai cam din toate categoriile de sporturi de contact combinate.
Succes!

| Bizon95 a răspuns:

Mma, brazilian jujitsu, muay thai

seal, sas (dar sunt mai slabi), spetsnaz
astea nu sunt sporturi, dar tot acolo ajungi big grin

| CiupercuțulCrăcănat a răspuns:

Table.