Fa-ti un control la tiroida, daca ti se pare ca iei in greutate. Posibil sa fie ceva hormonal
La inaltimea ta, greutatea este normala.
Mergi insa la un medic endocrinolog, deoarece gusa poate fi semn de inceput de dereglare a glandelor tiroidale, care coordoneaza intreaga gospodarire hormonala a organismului.
Cu timpul, dereglarile iroidale pot afecta serios functionarea organelor sau pot duce la probleme de diabet!
Am fost, n am probleme cu glanda tiroida.
Atunci e posibil ca Marul lui Adam sa fie mai vizibil la tine, mai ales daca in familie mai ai ascendenti cu asemenea fenomene.
Deci nu pot sa scap de gusa, decat chirurgical?
Rezolvarea se poate decide doar dupa cateva investigatii de specialitate, independente.
Mergi la mai multe clinici de endocrinologie pentru investigatii complexe, iar la urma vei putea decide.
Trebuie sa ai cam 65
Dar poate gusa ta nu e de la grasime! Am o prietena care e slaba bat si tot are gusa! Vezi ca poate e ceva din nastere!
Succes!
Nu conteaza chiar asa mult kilogramele, nu trebuie sa urmaresti asta, poti sa ai exact aceleasi 75 kg si sa fii cum vrei tu, ideea e ca ai prea multa grasime in raport cu masa musculara, eu iti recomand sa mergi la sala, dupa cateva luni o sa incepi sa vezi rezultate in oglinda.