| aleexandraa a întrebat:

Daca am inaltimea 1.50 oare pot sa intru la handball?

Răspuns Câştigător
| Dia a răspuns:

Da binenteles ca poti, la handbal nu conteaza neaparat inaltimea, conteaza sa ai forta si vointa. happy

6 răspunsuri:
| jolie_9206 a răspuns:

Sigur Daria...nu exista o inaltime care o cere, desi e bine sa fi inalt.Incearca.eu fac handball sa te ti tare pe picioare ca ai nevoie.E un sport frumos si nu vei regreta daca vei avea colege ok Succes in viata si nu iti pune intrebari dinacestea, fii OPTIMISTA :*

| dorikut a răspuns:

Inaltimea ta reprezinta un dezavantaj in jocul de handball. In cazul in care nu vrei sa renunti la a il practica, (mai ales daca esti inca in perioada de crestere) nu renunta la ideea de a practica un sport deoarece asta te-ar putea ajuta sa te mai inalti si astfel sa joci mult mai bine handball.

B-Bye! wave

| MaryusCobra a răspuns:

Poti sa ai si 1.40 daca joci bine! La handball conteaza viteza, forta de aruncare si retragerea in aparare foarte rapida! Intri fara probleme! happy Da si tu o funda te rog frumos! happy

| tyb3ryus a răspuns:

La un sport cand te duci prima oara nu conteaza greutatea, inaltimea, etc. la un sport conteaza dorinta de a face acel sport si ambitia si daca tie iti place acel sport tinete de el.O sa vezi dupa cateva luni de antrenament cum corpul tau o sa se dezvolte si eu cand m-am dus prima oara la un sport eram foarte slab dezvoltat acum e mult mai bine din cel mai slab si cel mai scund am ajuns cel mai bine dezvolat:p.SUCCES! mai departe si tienete de sport. p.s si ai grije la anturajewinking fundabig grin?

| Ionutz1998 a răspuns:

Da cu siguranta eu cunosc pe candva care are 1.40 si practica handbal

| DrugFree a răspuns:

Da, dar cum a zis si dorikut, inaltimea ta e dezavantajoasa

Întrebări similare