| Ruxii_4761 a întrebat:

Daca as alerga 5 zile pe saptamana in timp de o luna as scapa de celulita? Nu am multa, nu se observa aproape deloc, dar e de ajuns sa stiu eu ca o am straight face.
PS: Imi puteti recomanda si niste exercitii pentru talie pe care le pot face acasa, care chiar au dat rezultate?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru rezultate mai sigure, combina alergatul(in jur de 15 minute/zi,cu viteza medie), cu masajul(acesta este secretul in lupta cu celulita, sportul are o contributie minora).Fa zilnic 15-20 de minute de masaj cu zat de cafea(e o senzatie foarte placuta si,pe langa faptul ca ajuta impotriva celulitei, lasa pielea fina si hidratata; intrucat cafeaua contine ulei). Masajul(care trebuie sa fie putin mai dur decat un masaj obisnuit)fa-l zilnic pana la obtinerea rezultatelor dorite, dupa care fa-l de 2 ori pe saptamana pentru prevenire.
Pentru abdomen fa urmatoarele exercitii:
Pentru partea superioara a acestuia:
-http://www.youtube.com/watch?v=Ss_yNisUL48 incepe cu 20-30 si avanseaza pe parcurs la 50-60.Fa-le o data la doua zile, pentru a evita febra musculara si intinderile musculare.
Pentru partea inferioara a abdomenului:
-http://www.youtube.com/watch?v=mluijhFQbm4&feature=related incepe cu 50(sunt foarte usoare)si avanseaza pe parcurs la 100.In rest procedezi exact la fel ca in cazul celuilalt exercitiu abdominal.
Pentru rezultate mai rapide,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile(le poti inlocui cu fructe,pe care le poti amesteca cu iaurt,celeale intagrale,stafide,chiar si putin zahar sau putina miere),chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci, seminte, alune sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare,iar consumata dupa masa,aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Portiile trebuie sa fie medii,nici prea mult, nici prea putin(astfel vei asigura organismului energia necesara).In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(lucrul acesta te va ajuta sa nu mananci mai mult decat e nevoie). Succes.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti ajung cele 30 de zile, asta pentru ca fiind incepatoare sunt sigur ca dupa circa 4 km dai plamanii afara!
Ai nevoie de circa 60 de zile de alergat usor, circa 15 minute seara si alte 15 seara, depinde insa ce greutate ai si de cate doresti sa scapi.