| GulDan a întrebat:

Daca as avea probleme cu inima am voie sa fac sport?(atletism)

Nu stiu ce am dar intr-o seara am simtit o presiune/discomfort in piept si respiram mai greu...

PS:n-am avut niciodata probleme cardiace.

6 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Ar fii bine sa faci un consult, daca intr-adevar ai probleme cu inima va trebui sa renunti la orice sport ce necesita efort fizic.

| MedionTcO a răspuns:

Discomfortul in piept si respiratia mai grea nu are intotdeauna legatura cu inima.Eu de exemplu a trebuit sa alerg 3 luni cate 1 km-2 in fiecare seara pentru niste examene iar dupa ce le-am dat, incepea sa ma intepe la un muschi de pe langa inima.Era din cauza ca nu am mai facut atat de mult sport si organismul nu era obisnuit.In primul rand spune-mi daca te-ai apucat de atletism si de cat timp?

| GulDan explică (pentru MedionTcO):

Pai uite fac de 1 an atletism.dar de 3 zile mai simt ceva ciudat ce n-am simtit niciodata...in fine ar putea fi cauza ca m-am apucat de sala? am tras destul de tare si seara a inceput.

| MedionTcO a răspuns (pentru GulDan):

Asta ar trebui sa fie cauza.

| angelcore a răspuns:

Sfatul meu sincer este sa consulti un medic, daca durerea persista, e mai bine asa

| ionut2000000 a răspuns:

Buna,pai pentru sanatatea ta nu ar fi indicat si mai ales la atletism, trebuie sa te duci la un consult, trebuie sa te odihnesti si sa te relaxezi pana-ti trece.