Poti sa-l bagi lejer de pe Bellerin sa joace in locul lui Marcelo,, e cel mai bun pe postul lui in Anglia si probabil cel mai bun fundas de banda din lume!
Domini lumea cu echipa asta cel putin 4-5 ani/
Nu e niciun zeu Nu o sa fie niciodata la perfomantele lui Messi..Cristi are 31 de ani, Messi 29.
"Zeul" are 4 baloane, King Leo 5... Messi dribleaza 3 fara probleme, dar Cristi nu prea dribleaza. Pasa la Bale si run :/ Really?!
Diferenta? nu il mai simpatizati pe unul care incalta ghete cu talpa de aur... Are propriul muzeu. Cum frate sa te lauzi atat :/
Pele este si va fi cel mai bun, nimeni nu il poate detrona sau sa faca ce facea el pe teren.
Tu cred, adica din ce vad ca ai folosi un 4-3-3, mie unul nu-mi place aceasta formatie. Hai sa-ti zic echipa mea:
Formatie 3-5-2:
Primul 11:
Portar: De Gea
Fundasi: Marcelo (fundas stanga), Gabi Tamas (fundasi central), Sergio Ramos (fundas dreapta)
Mijlocasi: Kante (Mijlocas defensiv), Fabregas (Mijlocas defensiv)
Mijlocasi Ofensivi: Cristiano Ronaldo (Mijlocas ofensiv stanga), De Bruyne (Mijlocas ofensiv central), Lionel Messi (Mijlocas ofensiv dreapta)
Atacanti: Giroud si Karim Benzema
Rezerve: Marchetti (portar), Bonucci (fundas), Stefan Radu (fundas), Mohamed Salah (Mijlocas), Isco (Mijlocas) si Chicharito (Atacant).
Asta ar fi echipa ideala pentru mine
4-3-3: Petr Cech - Kolarov - Sergio Ramos - Pepe - Srna - Neymar - Pogba - Bale - Ronaldo - Ibrahimovic - Messi
Rezerve: Neuer - Danilo - Thiago Silva - Ozil - Hazard - Martial - Aguero
Jucatori care n-au prins, la limita, echipa: De Gea - John Terry - Fellaini - Mkhitaryan - Ribery - Benzema
Mda, e cam greu sa gasesti un sistem in care sa-i integrezi pe toti. Sa zicem ca, atat Bale, cat si Neymar si Pogba, sunt putin mai avansati decat mijlocasii clasici. Iar in ceea ce-l priveste pe Benzema, a intrat in joc subiectivismul meu. E atacant de top, dar parca nu-i chiar pe gustul meu. Acelasi subiectivism i-a adus si pe Martial si Fellaini in lot. Pur si simplu imi place de ei
Sa-l pun pe Bellerin in banda pentru ce? Ca n-a trecut Snodgrass sau mai stiu eu cine, de el? Nu poti sa faci dintr-un jucator care are 21 de ani si n-a castigat absolut nimic cu echipa de club sau cu nationala, cel mai bun fundas din lume. Si Cech e in aceeasi situatie ca si el la Arsenal, insa acesta a facut performanta la alte echipe, a aparat poarta in finale de Ligi ale Campionilor, a castigat titluri in Anglia, e cu totul altceva daca ne gandim bine. Nu poti sa te raportezi strict la joc, la performanta de pe teren, cand evaluezi un jucator. Nici Balonul de Aur nu se da pentru asta. Anul acesta l-a primit Ronaldo pentru ca a castigat UCL si CE.
Ozil e bun, imi place de el, dar nu intra in primul 11, iar Neymar, chiar daca nu-mi place ca si caracter, este de o valoare indiscutabila. La Fellaini a intrat in joc subiectivismul. Imi place de el pentru ca e muncitor, iar la jocul aerian, este o forta a naturii. Nu am mai vazut jucator sa castige 9/10 dueluri aeriene in careul advers. Din multe faze au iesit goluri. Poate doar Peter Crouch sau Jan Koller sa se compare cu el. Astea sunt parerile mele si mi le mentin.
Nu trece nimeni de Hector...cat timp a lipsit jucam in 10 si a lipsit de la meciuri importante unde am pierdut puncte care ne faceau sa fim la bataie sus.Nu am vazut teapa mai mare data de Everton pana acum,, are la activ un Fa Cum luat in mai...mare 'jucator', Ozil l-a egalat pe The King la assisturi intr-un sezon, despre ce vorbim? El si Alexis sunt de nedespartit la Arsenal. Cu Cech sunt de acord, e o legenda! Neymar e mic pe langa Messi si Suarez la Barca/
Eu am vazut meciul cu Bournemouth si nu mi-a lasat impresia asta Bellerin.
Bine ca-i dai in cap lui Bellerin,, facand un meci modest, tu nu cred ca l-ai vazut in forma lui maxima, cand facea bulevard cu toti din fata...
Bellerin nu e cel mai bun fundas, el nici nu are experienta destula sa devina macar ce e acum Lahm, Dani Alves.
Cu Wenger, Bellerin si restul tunarilor nu o sa mai castige nimic, niciodata, are 67 de ani, i-a ajuns, o sa schimbe la pauza si in vestiar discuta tacticile din cosciug. A distrus aproape toata echipa Ozil, Sanchez, Mertesacker. Sper sa antreze o data si o data Cech sa le arate cum se face tactica adevarata.
Dar oricum o luati pe coaja din nou in Champions League de la Bayern
0-4 in deplasare la Swansea... cat de mare este Arsenalul, ii multumesc pentru toate momentele si pentru ca exista, Bellerin o sa ajunga in curand o legenda in fata tuturor tunarilor, a ajuns deja in inima si fata mea prin faptul ca i-a dat Barzei refuz total,, ramane un idol aici!
W0nger out,, mosneag securist/
Cat timp Wenger e la Arsenal, nimeni numai devine nici o legenda! O sa o spun in continuu pana isi da lumea seama ca e prost Bellerin nu il mai vad la Arsenal peste 1-2 ani.
Si nu bateti voi Bayern, mai ales ca a revenit in forta Muller, si daca Ancelotti foloseste un 4-2-3-1 va luati adio! + daca joaca cum a jucat in Dubai, stiu ca sunt echipe slabe, dar au avut meciurile astea 2 ca pe playstation, vorba lui Sumudica
E prost? e un h.a.n.d.i.c.a.p.a.t,, boala lui Arsenal este el. Tocmai si-a prelungit contractul Bellerin,, nu va pleca.
Daca si cu parca,, ramane de vazut in ziua meciurilor ce-o sa fie, si noi cu echipa buna i-am batut pe Bayern,, calificarea se joaca pe Grove/
Sa tii minte acest aspect, trebuie sa jucam bine pe Allianz Arena ca sa ne obtinem biletul pentru sferturi!
Puteti sa obtineti biletul chiar daca sunteti eliminitati, noi va asteptam sa dati bani pe bilete
Bellerin crede-ma are potential, dar nu il foloseste, el ramane la acel stadiu mediu cu care sunt invatati toti jucatorii tineri. la Real, Barca(mai ales Barca au nevoie de un fundas dreapta si Bellerin s-ar intrega perfect cu Alba, Pique, Mascherano si viitorul Umtiti) el va deveni cu adevarat o legenda la una dintre ele.
Dar oricum astept "urmatorul" produs, Vlad Dragomir al lui Arsenal, poate viitorul Ozil, seamana mult cum da el pasele decisive, parca il vezi pe Ozil.
Visez sa il vad la Barca, nu tin cu Barca, adica nu sunt un mare fanatic, dar imi place, imi place de Messi ca ofera respect! Nu ca Cristi in meciul cu Sevilla dand cu mingea in Vitolo, jalnic!
Ronaldinho a schimbat fotbalul la Barca, a facut din echipa aceea, decenta, in una super buna, cu stilul dau de a se juca, nu a face fotbal! Ceea ce continua in atac cu MSN (chiar daca Neymar nu are cel mai bun sezon, fiecare are un sezon prost in cariera.).
Barcelona are mare nevoie de un fundas dreapta il vad pe Hector perfect in defensiva, fiind un spaniol s-ar integra foarte bine, si va avea de invatat mult sa devina urmatorul Alves.