| Losnams a întrebat:

Daca bag 2 ore zilnic sport + mancat mai putin cat credeti ca dau jos in 3 saptamani? Sunt baiat si am 14 ani

14 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1000 de calorii pe zi =1 kg per saptamana

| Losnams explică (pentru RAY):

Si ce ar trebui sa fac in fiecare zi ca sa dau 1000 calorii jos?

| RAY a răspuns (pentru Losnams):

Sa mananci 1000 de calorii pe zi, adica doua ciocolati de 500 de calorii sau o shorma, nu conteaza

| Losnams explică (pentru RAY):

Si daca mananc 1000 calorii pe zi + 30min sport o sa pot da jos macar 2-3kg pana la inceperea scolii?

| RAY a răspuns (pentru Losnams):

Da

| aXy99 a răspuns:

Ce inseamna "mananc mai putin"? Daca mananci mai putin decat un elefant nu cred ca vei slabi laughing
Daca fac 2 ore de sport pe zi si consumi 2000 kcal sunt sanse mari sa slabesti 5-6 kg in alea 3 saptamamani.

| J33k00 a răspuns:

Depinde cate kg ai. si intensitate activitatii fizice. incearca sa renunti la chestiile care ingrasa. care doar de pui o data pe sapt. la gratar cu salata. Fara prostii, ciocolata in mancare mai putina sare si zahar si ai sa fii bines. De dat jos. depinde si de corpul tau...

| Cosmin86 a răspuns (pentru J33k00):

Carne de pui zilnic vrei sa spui (bine, pui, curcan, vita, porc, etc.). Cum adica o saptamana? Carnea ingrasa sau ce?

| J33k00 a răspuns (pentru Cosmin86):

Carne de pui mai rar ca a zis ca e cam grasut... Sa manance ceva care sa il ajute sa slabeasca intr-un timp foarte scurt... Crezi ca am spus ceva gresit sau tu il sfatuiesti sa manance carne cumva si shaorma si mc. Cu ciorbica cu smantanica de la mamaia si pizza ca asa nu o sa slabeasca anul asta happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru J33k00):

De cand bagi carnea in aceeasi categorie cu "shaorma si mc"? eu vorbeam de carne la gratar, la cuptor, etc...

cum s-o bagi in categoria "mc" sau shaorma laughing)

| Milliem a răspuns:

2 ore de sport sunt ok
Nu conteaza neaparat sa mananci putin dar fast food sau asa, conteaza caloriile. Desigur, trebuie sa mananci sanatos, dar pe langa asta nu chiar foarte mult pentru ca e vorba de cate calorii consumi. La 14 ani, ca baiat, inca esti in crestere si va fi putin mai greu sa slabesti. Am slabit si eu insa sunt fata si am sub 14 ani. Cateva luni m-am chinuit cu mult sport insa multa mancare iar asta m-a tras in jos. De cam o luna am facut sport in mod moderat si am mancat sanatos, pe langa asta am facut si inot care m-a ajutat foarte mult. Nu te forta prea tare, fa totul pana unde stii ca poti tu, pentru ca altfel obosesti fara ca macar sa te alegi cu ceva bun. De asemenea, trebuie si sa te odihnesti bine. Recomand sa mananci 5-6 mese pe zi insa mai mici, ori sa mananci doar cand ti-e foame. La mine a fost o problema mare cu foamea asta pentru ca mancam cand aveam chef, pe langa cele 3 mese obligatorii. Asta m-a tras tare mult in jos, dar acum o luna am inceput sa mananc doar cand simteam ca incepea sa imi fie foame. Succes cu slabitul!

| RastaSmokeK a răspuns:

Nu conteaza sa mananci putin ci sanatos.Iti recomand salate, de orice, de fructe de legume, si sa mananci multe fructe.Mai poti sa si mananci de multe ori pe zi dar mese foarte mici.Si cu sportul ai grija nu ridica greutati prea mari, maxim(si deja e exagerat)5 kilograme de greutati.Si nu dai jos chiar asa de repede dar e posibil sa dai cateva kile jos

| Cosmin86 a răspuns (pentru RastaSmokeK):

5 kg amarate?

eu la 16 ani faceam genuflexiuni cu 80kg pe umeri... stiu ca el are 14 si nu 16, dar tousi, 5 kg?

cu 5 kg isi face incalzirea o anorexica care abia merge sa n-o sufle vantu...

| RAY a răspuns (pentru RastaSmokeK):

Conteaza caloriile