| SingleForOne a întrebat:

Dacă câștigi un concurs și îți înmânează un trofeu din aur, argint sau bronz, îi testezi calitatea dacă chiar este făcut din materialul promis și afli că nu este, poți da în judecata pe organizatorii concursului pentru falsitatea trofeului?

11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Doamne fereste! De cand ii lumea se procedeaza asa. Numai la turneele importante trofeele sunt spoite cu aur si argint. Nici acolo nu sunt total din aur. Mergi in judecata daca ai bani de cheltuit si sa-ti spuna un judecator cine stie ce vorba jignitoare despre nivelul de inteligenta.

| johnnny123 a răspuns:

Daca organizatorii si-au luat angajamentul explicit ca acel trofeu va fi din aur masiv, atunci da, ii poti da in judecata.

Dar asta nu se intampla prea des, si cu siguranta nu se intampla la genul de competitii la care ai tu sanse sa castigi locul I.

| Simpatic a răspuns (pentru johnnny123):

Niciodata in lumea asta trofeul nu va fi din aur masiv, nicaieri, va fi suflat.
Nu stiu centurile campionilor de box daca contin aur masiv dar contin pietre pretioase, in rest nu ai cum sa faci un trofeu din aur integral.

| johnnny123 a răspuns (pentru Simpatic):

Am spus ca nu este un lucru comun ca un trofeu sa fie din aur, dar nu pot nici sa exclud posibilitatea sa existe pentru ca nu cunosc toate trofeele din lumea asta.

Daca Sultanul din Brunei organizeaza o cursa de cai in onoarea lui, poate vrea sa dea un trofeu din aur masiv. N-am de unde sa stiu.

| JOHNtheADVISOR a răspuns:

Ce mai contează, fiindcă tu personal ești un om de "aur" și ai demonstrat asta din moment ce te-ai calificat pe locul 1.

| SingleForOne explică (pentru JOHNtheADVISOR):

Locul 1 sau ultimul, cui i-ar plăcea să fie mințit pe față și public?

| Dintrebare a răspuns:

Trofeele nu se fac din materiale pretioase ca aurul sau argintul. Doar daca castigi un mare turneu de tenis sau vreo olimpiada. La grand slamuri se fac din argint trofeele de exemplu. Iar la nivelul ala nu se preteaza nimeni la asa ceva. In rest e doar o conventie aur argint si bronz.

Răspuns utilizator avertizat
| pentesterintimpuliber a răspuns:

Pai cine e prost sa-ti dea tie trofeu facut din aur sau argint la 3 kg laughinglaughing