Daca faci 100 de abdomene in fiecare zi o sa te supra-antrenezi si o sa progresezi foarte, foarte lent si apoi deloc.
Abdomenul se lucreaza o singura data pe saptamana, maxim de 2 ori. SI sa ai grija sa lucrezi si partea inferiaora ( ridicari de picioare), si cand poti mai mult de 20-25 de repetari ( indiferent de exercitiu ) adaugi greutate
Daca te tii de treaba, dupa 2-3 saptamani o sa apara rezultate.
Trebuie sa ai grija ce mananci ca sa nu te ingrasi mai rau.
Salut daca faci in fiecare zi 100 o sa-ti vina febra muscolara dar daca esti obisnuit e bine un corp cu o broscuta o sa-ti apara dupa 3-4 saptamani dar nu trebuie sa faci numa abdomene dar si celelalte eu am facut cu profu de sport si in 4 zile mi-a iesit broscuta dar nu se vedea prea bine dar eu am facut inainte si box/ dar am lucrat ca un prost ca am facut 200 de abdomene facem cate 30 si faceam o mica pauza si am facut si flotari vreao 150 faceam 40 si faceam o mica pauza si dupacea m-a pus sa lucrez si cu spatele adica ( m-am pus pe burta cu o minge de 30 Kg si o riticam pana ce nu mai puteam bafta;-) daca faci asa ceva dupacea trebuie sa continui nu trebuie sa te opresti
Shrek32154 întreabă: