Daca...
N-ai sa poti face 150 de flotari din prima zi. Dar incepe de undeva: 10 pe zi si cresti treptat.
Mai fa si alte exercitii fizice, ca sa poti face flotarile, pentru ca implica foarte multe grupe de muschi: brate, abdomen, spate etc.
Iubita ta sigur va observa imbunatatiri!
Bineinteles! dar ar fi de preferat sa lucrezi si restul corpului sa nu arati ciudat. Fa si genuflexiuni, ridicari pe varfuri, tractiuni.
Da, dar cea mai bună îmbuntățire va fi asupra sănătății tale. Exercițiile fizice sunt foarte sănătoase.
Da. Se va evidentia pieptul, bicepsii si spatele ( depinde ce fel de flotari faci )
Taci ma dracu, sa faci 10 flotari apoi sa iei pauza o zi, iar ziua urmatoare sa faci 11 e egal cu 0, mai bine nu le mai faci.
Flotarile se fac pe seturi, face cate poate, ia pauza 1-2 minute, face iar, si tot asa pana ajunge la 150.
Cum p! a mea sa se evidentieze spatele si bicepsii de la flotari?
De asta am specificat ca depinde si ce tipuri de flotari faci. Partea cu bicepsii am gresit-o ca necesita exercitii de tractiune acolo, insa, depinzand de tipul de flotari pe care le executi, actionezi si asupra altor grupe de muschi, inclusiv cei ai spatelui ( partea superioara ).
Cu limbajul asta alungi gagicile, oricat de musculos ai fi!
Am scris treptat, unde ai citit tu ca ziua a doua sa faca 11 flotari?
N-ai idee ce inseamna 150. Tu nici macar nu faci flotari, tu te culci in pat pe spate.
Se va observa o diferenta mare, dar ține cont sa faci o pauza intre zilele in care doresti sa faci flotari de exemplu o zi faci, a doua iei pauza, si începi a treia zi iar vu flotarile, concentreaza-te pe mișcare nu pe cate flotari faci si ai sa ai rezultate pe masura
GiovanniHagi întreabă: