Eu parca ti am spus ca 5 minute de sprinturi ajuta ca o ora de alergare
faci un sprint de 30 de secunde apoi pauza 30 de secunde asa de 2, 3 ori in prima saptamana si a doua apoi 3, 4 minute, apoi 5 minute
asta e dovedit stiintific nu aiureli, dupa 3 minute sa vezi cum te vei simti
Da poti slabi alaturi de o dieta alimentara daca se poate prescrisa de un nutritionist.
Si slabesti dar te si tonifiezi?
30 de min zilnic sunt suficiente, nu trebuie sa te extenuezi, dar ai grija sa te hidratezi si ce mananci.
Daca nu esti obisnuita cu sportul ar trebui sa incepi treptat, dar nu poti slabi doar cu sport.Trebuie sa ai grija la alimentatie. Renunta la dulciuri (sau rarestele daca nu poti) nu manca multa paine si foarte importanta este hidratarea.
30 de minute sunt suficiente, dar nu te ajuta daca te extenuezi.Nu esti obigata sa faci 30 de sport legate. Poti sa faci 15 minute dimineata si 15 minute seara. Daca spui ca iti amortesc mainile dupa 30 de minute incearca metoda de mai sus. O prietena facea 30 de minute dimineata si 15 minute seara si dupa o luna a slabit destul de mult.
Acum depinde de la individ la individ, dar tine minte trebuie si alimentatia sa fie una sanatoasa.Degeaba faci sport 30 de minute daca apoi mananci shaorma, pizza si ciocolata.Nu zice nimeni sa le excluzi, dar poti sa le mai raresti.
Sper ca te-am ajutat.
Andreeaioan115 întreabă:
Nicole întreabă:
irinuta1113 întreabă: