anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac 330 flotari pe zi,pot lua proteine, ma refer la pastile...si dauneaza in vreun fel,sau poate aparea vreun efect secundar? eu as vrea sa iau ceva mai usor,adica flotarile nu-s cine stie ce, insa chiar fac febra musculara la piept

7 răspunsuri:
| FuriousMadalin96 a răspuns:

In primul rand e gresit sa faci in fiecare zi, in al doilea rand nu bagi proteine pentru asa ceva...du-te la sala.

| StefStefStef a răspuns:

Prietene NU trebuie sa faci in fiecare zi tu nu o sa pui pe tine o sa rupi fibre si daca ai o alimentatie nesanatoasa nu o sa mai pui la loc si nu o sa cresti in masa...cel mai bine e sa te duci la sala sau daca vrei sa faci acasa cumarata ti o gantera si lucreaza luni :piept si biceps miercuri :spate triceps vineri umeri picioare si abdomen in luni miercuri si vineri daa vrei...eu cand nu am mai avut bani de sala am stat am cautat pe net e exercitii pot exsecuta acasa si sunt ceva si au aparut si rezultate totul depinde de tine SIII' daca faci sa nu te suprasoliciti prea mult o iei usor ..depinde ce greutate ai tu stii mai bine eu am 17 ani si la bieps fac cu gantera de 8 kg (12-12-10-8-6) si la sala facema cu gantera de 5 kg (10-10-8-6-6) acolo mai faceam si la alte aparate si facema mai suor cu ganterelewinking si nu are rost sa cumperi proteine.umpara ti pungi de orez si mananca la ora 12 cu ceva carne daca ai si dimineata sa nu uiti sa mananci si dupa-amiaza un fruct neaparat.
Sa sti ca alimentatia te ajuta foarte mult sa cresti in masa coret' si sanatos... sper ca te am ajutat BAFTA! FUNDA ^_^

| tavy06 a răspuns:

Nu as lua vitamine niciodata pentru ca dupa ce nu mai faci exercitii o sa te ingrasi.

| dyk3yy a răspuns (pentru tavy06):

Vitamine? Poate vrei sa zici suplimente.Raspunsul pe are a dat StefStefStef este foarte bun.

| Cosmin86 a răspuns (pentru tavy06):

Serios? alte aberatii mai stii?

copil mic paralel, NU MAI ABERA

| ItalianoVero a răspuns:

De ce ai lua proteine? si, totusi, 330 de flotari? las-o frate...