| Vernusio a întrebat:

Daca fac abdomene zilnic voi slabi?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

Intrebarea ta este super si imi place mult! Daca faci abdomene ti se intaresc muschii si slabesti putin, daca chiar asta vrei. Orice exercitiu in care consumi energie si transpiri, aduce cu sine si cateva kg in minus insa pe termen lung. Pt cateva zile, depinde de corp si de cat mananci dupa, cand sigur te va cuprinde foamea! Numai bine!

| P4rAd0x a răspuns:

Ar fi sanse, numai ca pentru a face chestia asta e nevoie de mai mult decat exercitii fizice. Pentru inceput: retineti ca e nevoie sa faceti chestia asta constant si suficient timp, cam peste 10 minute, cat de mult se poate, pana obositi, nu doar asa, sa fie facute. Pe langa asta, e nevoie de si mai multa miscare, de preferat in aer liber. Poate ar ajuta sa alergati sau ceva, oriunde puteti, numai sa fie afara. Si ar mai fi si sa aveti grija la ceea ce mancati, la caloriile pe care le contin alimentele respective. Incercati sa nu mancati intre mese sau ceva, sa mancati cat de putin se poate si sa aveti grija la ingredientele si numarul de calorii.

| justanotheralien a răspuns:

Ești cam obsedat/ă de chestia asta, nu?
EVIDENT CĂ NU VEI SLĂBI DOAR DACĂ FACI ABDOMENE.

| Thesimplecat a răspuns:

Da este posibil daca le faci cam juma de ora. Alimentatia este foarte importanta. Nu manca dupa 7, fara paste paine si dulciuri iar in cam 2 luni vei da jos 5 kg

| Vasilache_Claudiugabriel_1999 a răspuns:

Eu merg la sala si am si o alimentatie corespunzatoare.
este bine sa faci abdomene dar trebuie si sa alergi ca sa arzi grasimea. trebuiesc respectate cu strictete cele 3 mese pe zi si la orele corespunzatoare
in nici un caz nu manca dupa ora 9(daca vrei sa slabesti) incearca sa te tii o vreme de vegerale, sunt consistente si ai grija la calorii. daca mergi la sala o sa fii si mai suplu si o sa ai muschi in loc de grasime. faci ce vrei dar asta este parerea mea. Succes in continuare!

| Clauddia2002 a răspuns:

Nu chiar, doar iti intaresti abdomenul