| vladutcristian24 a întrebat:

Daca fac cate 30-40 flotari in fiecare zi in cat timp se vede rezultat cine ma ajuta are funda

Răspuns Câştigător
| Konata a răspuns:

Cam intr-o saptamana deja se vede happy.

| vladutcristian24 explică (pentru Konata):

Mersi :*

| Konata a răspuns (pentru vladutcristian24):

Cu placere happy.

| dracu14 a răspuns (pentru vladutcristian24):

Iti place sa fi mintit, nu?

| Cosmin86 a răspuns (pentru Konata):

N-ai nicio treaba, apuca-te de sah

Copii mici cu antrenamentele lor stupide laughing

| Konata a răspuns (pentru Cosmin86):

straight face. de ce sa ma apuc de sah? I-am raspuns la o intrebare si care-i treaba ta? Adica cum antrenamente stupide? Doamne ferste catye prostie pe lumea asta.

| Sk1j4 a răspuns (pentru Konata):

La tine e prostie.Da mare, foarte mare.

| Konata a răspuns (pentru Sk1j4):

Dece? Adica eu raspuns la o intrebare si demontrez prostie?

Ca mai bine taceai decat sa zici asa ceva.

| Konata a răspuns (pentru Sk1j4):

Deci stai un pic: lamureste-ma! Dece sunt proasta? Deci el a spus cat dureaza pana se vede ca a slabit, eu am spus ca o saptamana si celalalt imi spune sa ma apuc de sah ca imi bat capul cu copii mici cu antrenamentele lor. Eu l-am intrebnat de ce si vii tu iarasi sa-mi spui ca demonstrez o prostie mare. Care e problema ta?

Nu ti-a zis nimeni ca esti proasta!
Si daca nu iti dai seama de ce zic asta si eu si altii...e cam nasol.
Apoi invata sa citesti nu a scris nimeni nimic de slabit.

| dracu14 a răspuns (pentru Konata):

Vad ca nu te-ai prins, cu 30 de flotari in fiecare zi sti cand o sa se vada rezultatele? cand o sa am eu stranepoti si atunci va arata stupid pentru ca flotarile dezvolta tricepsul si pieptul, cand nu stiti numai raspundeti decat sa induceti pe cineva in eroare...

Deci nici sahul nu e prea bun pentru tine, din pacate.

| Konata a răspuns (pentru dracu14):

Dar el nu a spus ca vrea sa slabesca laughing. A intrebat cand se vor vedea rezulatele si daca exercitiile sunt facute regulat in cursul unei saptamani sau chiar 2, tricepsii incep sa se intareasca. Stiu asta deoarece unchiul meu este profesor la sala. Deci supa o saptamana tricepsii se intaresc si se vede persoana respectiva face exercitii fizice.

| DianaDiii1761b a răspuns (pentru Sk1j4):

Eee... "din pacate" cica... S-au intamplat si lucruri mai rele. Cum ar fi sa se nasca oamenii prosti si nesimtiti ca tine.

| dracu14 a răspuns (pentru Konata):

Esti distrusa, cine a spus ceva de slabit?
cu flotari nu faci progrese mai ales daca faci 30 in fiecare zi
stiu mai bine ca oricine lucrul asta
spune-i unchiului tau ca trebuie sa se lase de meserie

| Konata a răspuns (pentru dracu14):

Bine laughing.

| Sk1j4 a răspuns (pentru DianaDiii1761b):

Daca ar durea prostia...Alta care se baga in seama fara sa citeasca.Nu i-a spus nimeni cum e.Ea a scris"Doamne ferste catye prostie pe lumea asta." Deci s-a facut singura cum a zis.Eu doar i-am atras atentia si i-am zis ca a gresit.Da na la 10 ani, e greu si sa citesti.Deci ce pretentii pot avea sa si ganditi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Konata):

Antrenamentele sunt stupide din cateva motive :

- flotarile lucreaza doar partea de jos a pieptului, partea de sus NU
- ai nevoie si de exercitii de izolare ( care sa nu implice tricepsitii sau altele )
- muschii cresc in zilele de pauza, antrenament zilnic = PROGRESE LENTE

Nu a mentionat nimic de alimentatie ( care e de vreo 5 ori mai importanta decat antrenamentele )

Ah, si la antrenament trebuie sa maresti greutatea, cand faci peste 10 repetari trebuie sa maresti greutatea, e cam greu sa faci asta la flotari.

Uau. O greseala de scriere. Hai sa mori tu ca nu ai gresit niciodata. Nu cred ca la scoala Giulika spune "catye prostie" deci stai tu linistit. Mi-a placut prima replica! "Daca ar durea prostia... (si acum continui eu > ) Ai fi mort deja!

Se vede ca nu te duce capu nu am vrut sa arat daca a scris corect sau nu.Doar am dat copy/paste ce a scris.El a pus p intrebare si cealalta perosana a raspuns cu totul altceva.
Se vede ca nu ai mai mult de 14 ani.Nici tu nici cealalta persoana.

Nu observi ca toatea raspunsurile care sau dat sunt asemanatoare si doar giulika a raspuns altceva?

Da, ai foarte mare dreptate dar daca ea e proasta pe calculator poate nu o fi si in realitate happy cred

24 răspunsuri:
| Mihai543215 a răspuns:

Daca faci intr-o singura seria 30-40... degeaba, foarte greu. Fa si tu 5-6-7 serii a cate 10-15-20 si fa-le corect, asta e cel mai important. Nu trebuie sa faci in feicare zi, fa si tu de 4-5 ori, muschii au nevoie de odihna pentru a creste, si mai important, depinde de alimentatie... Iti trebuie proteine, incearca sa manaci carne si dimneata oua fierte, cam 2.

| dracu14 a răspuns:

70-100 de ani