| Adrian20102010 a întrebat:

Dacă fac câte 400 de repetări pe zi cu Gripper, având greutatea setata pe 16 Kg, timp de 4 luni, dacă am să fac 150 de flotări pe zi timp de 4 luni, având 45-52 de Kg, voi observa o îmbunătățire a fizicului?, eu am 45-42 de Kg,și sunt puțin plinuț, se v-or îmbunătății și pumnii, și Dacă merg cu bicicleta 2 Km pe zi timp de 4 luni, voi observa o îmbunătățire a picioarelor?

Răspuns Câştigător
| Claudiu193729 a răspuns:

Știu din propria experiență, fiindcă de vreo 16, 17 ani merg aproape zilnic cu bicicleta cu bicicleta, că bicicleta este foarte bună pentru mușchii de la picioare, și dă rezultate foarte bune care se vor observa în timp, îți formează și întărește mușchii picioarelor, dar pentru asta trebuie să mergi zilnic minim 9, 10 kilometri (dar nu cu viteza mică, fiindcă la viteză mică nu se va vedea niciun rezultat) cu viteză de la minimă la mare
(minim 20km/h)., dar că să se vadă ceva rezultate trebuie să mergi măcar jumătate de an zilnic sau aproape zilnic

7 răspunsuri:
| Sebibosul37 a răspuns:

Desigur, continua ceea ce faci!

| Adrian20102010 explică (pentru Sebibosul37):

Mulțumesc,să ai și tu succes în tot ce îți propui

| Adrian20102010 explică (pentru Claudiu193729):

Ai dreptate, dar am 14 ani

| Claudiu193729 a răspuns (pentru Adrian20102010):

Daca vrei să faci mușchii la picioare nu e ușor,și va trebui să treacă timp să se vadă rezultate,pentru a avea musculatura definită la picioare trebuie să forțezi mușchii,indiferent că că vrei să faci mușchii la sală,sau cu bicicleta,dar ca să forțezi mușchii picioarelor trebuie să depui efort,asta însemnă că când mergi cu bicicleta, trebuie să dai pe vitezele mai grele că să îți poți forța mușchii picioarelor,mergi așa cât poți tu de mult timp, după aceea dai pe viteza mai ușoară pentru a te odihni puțin și când te simți mai odihnit iar dai pe viteză mai grea

| Claudiu193729 a răspuns (pentru Adrian20102010):

Mai trebuie să ții minte un lucru, dacă mergi încet cu bicicleta, nu îți vei forma musculatura, doar ți-o vei menține, că să-ți formezi mușchi trebuie să îi și foțezi puțin

| Violleta2022 a răspuns:

La 14 anisori este recomandat un sport are sa-ti stimuleze hormonii de crestere si dezvoltarea armonioasa si sanatoasa, nu lucrul cu greutatile, recomandat dupa 20 de ani cand cresterea s-a incheiat.
Iesi dimineata la alergat 4-5km, iesi cu bicicleta, ca 7-10kg peste greutatea nromala este foarte mult pentru un copil.

| siriusblack98 a răspuns:

Pai la ce rezultate speri exersand cu un gripper? Vrei sa iti intaresti incheieturile? Ca altceva nu prea face, antebratul intra foarte putin sa stii la gripper. Flotarile in bodybuilding nu le-am folosit niciodata decat pe post de incalzire printre alte exercitii si atat. Cat timp nu adaugi greutate sunt egale cu zero in rezultate vizibile pe termen lung chiar daca faci tu 700 pe zi. Bicicleta e ok pentru cardio si atat. Tu daca vrei muschi aia se construiesc lucrand cu greutati si crescand progresiv greutatea. Aici poate o sa-mi spui de calisthenics, sa stii ca si cei care practica tot adauga greutate folosind fie centuri de care agata greutati, fie veste cu pungi cu nisip. Daca faci acelasi exercitiu mereu fara sa schimbi nivelul de dificultate, la un moment dat stagnezi.