| NuStiuCeNumeSaPunFrate a întrebat:

Daca fac in fiecare seara 50 - 100 de abdomene, in 3-4 luni se vor vedea ceva progrese? ce parere aveti? sunt slab, am 55 de kg si 1, 70. nu sunt gras, sa zici ca am burta.

11 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Povesti,o sa simti durere la coloana si atat, grasimea abdominala se pierde prin deficit caloric

| Cosmin86 a răspuns:

1. Abdomene = exercitii destul de ineficiente. De ce nu faci si tu crunch, aplecari la cabluri, ridicari de picioare din atarnat, etc?

2. De ce "in fiecare seara", muschii se dezvolta in zilele de pauza. Un muschi se antreneaza de 1-2 ori pe saptamana (in alte zile, lucrezi alti muschi). Doar copiii mici si firavi se antreneaza "zilnic", ca ei sunt PARALELI cu sportul

3. Sunt oameni care la 90kg au patratele, chiar si la 100kg. Tu esti un slabanog (cantaresti cat o gantera) si ar trebui sa te concentrezi pe masa musculara acum, nu pe definire ca sa ai abdomen la 55 kg laughing

| Claudiu566 a răspuns (pentru Cosmin86):

Ești peste totlaughing

| Claudiu566 a răspuns (pentru Cosmin86):

E un copil cel mai probabil, nu e frumos să îl jignești, nu știe despre sport, deea întreabă

| Cosmin86 a răspuns (pentru Claudiu566):

Exista google. Te poti informa. Eu cand eram de varsta lui nu aveam internet, dar tot m-am informat din reviste + discutii cu instructori si sportivi.

Nu-l "jignesc" pentru ca nu stie, ci pentru ca ii e lene sa se documenteze.

| Ivanov27 a răspuns:

Abdomen avem totii, pentru a-l face vizibil trebuie sa ajungem la un procentaj de grasime mic si da se vor vedea rezultate, dar abdomenul nu se face prin sport se face in bucatarie.

| RAY a răspuns (pentru Ivanov27):

Cu toti avem masa musculara iar deasupra este grasimea vitala pentru organism

| Rautu_Robert_1989 a răspuns:

Cu siguranta vei avea rezultate vizibile dar trebuie sa mananci multe proteine. Ai putea manca piept de pui la gratar cu piure. ( de exemplu)
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru Rautu_Robert_1989):

Rezultate de copil mic si firav?

| Rautu_Robert_1989 a răspuns (pentru Cosmin86):

Macar sunt rezultate rolling on the floor))))