Http://www.youtube.com/watch?v=vkKCVCZe474 fa acest antrenament de 2-3 ori pe zi si o sa ai patratele in 2-3 luni maxim... plus ca dureaza mai putin. pana faci tu 1300 abdomene faci 5 din astea minim:D bafta
Mentionez ca am 14 ani 1, 78-1, 79 si 55kg si nu vreau sa prin pe cineva ca ma ia cu sunt prea slab si doctorul mi-a zis cas perfect sanatos
Mai era un chibrit pe aici de zicea ca face 850 de abdomene pe serie, ca e un rau la 171 si 56 de kg . prietene, ca sa fii perfect sanatos trebuie sa ai o greutate +-5 kg din inaltime fara prima cifra...adica la 179 iti trebuie 74-84 kg ca sa ai un indice corporal bun. si eu la 173 si 54 de kg acum ceva timp am facut analizele si mi-au iesit toate bune, asta nu inseamna ca e si ok inaltimea-greutatea ca raport. poti sa fii perfect sanatos si slab mort, iti intra in corp toti nutrientii de care ai nevoie, e problema doar de aspect fizic. mie nu mi se pare ok sa fii gras cat o lingurita. ca se vad toti muschii cand esti slab nu te face un musculos. si fratemiu la 175 are 47 de kg si are toti muschii vizibili, doar ca e slab, nu ca a muncit sa se faca mare. pune carne pe tine ca daca bate vantul mai tare te faci merry popins