Frate tu ai impresia vreodata ca in urma unui asemenea antrenament vei capata ceva performante?
Asta e antrenament de piz de.Am inteles ca vrei sa cresti gradual, dar pe bune.3-4 kg, 50 de abdomene.
Tractiuni macar 100, abdomene macar 200, flotari macar 150-200, cativa km de alergat pe zi..preferabil macar 5 km.Macar.
Iar astea sa fie asa ca de inceput. Dupa te duci in 10 km pe zi de alergat.Ii faci ca popa dupa 1 luna de antrenamente serioase.
Vai de capul vostru cu generatiile astea care veniti acum nu sunteti in stare de nimic.
Daca il bagi la 5 km pe zi il omori cu antrenamentu ala eu alerg 7 km doar sambata si e prea mult, plus ca a facut si genoflexiuni, si alea te rupe nu sti, nu vorbi .fac asta de ani buni
Ce mah? e mult 5 km si asta doar o data in weekend?
Ehee... se vede ca nu ati facut armata.
Vrei sa se simta bine si sa arate bine, nu sa-l faci un monstru
Salut frate.
Antrenamentul meu este asa:
100 Flotari luni + 50 Abdomene/Abdomnele le fac in serie de 10. / Flotarile le fac in serie de 20, tu daca nu poti 20 fale in serie de 10. dar faci 100 abdomene. si genoflexiuni faci 200..seria sa fie de 20... Marti pauza. miercuri din nou, dar fara flotari. faci doar abdomene si geneflexiuni, joi aceeasi chestie dar, dar faci doar flotari, pana lunea viitoare pauza ..sambata ar fi bine sa alergi, eu fac asta de 6 ani..am 73 kg.inaltime de 1.72m..si arat foarte bine in corp bafta. Mananca regulat daca nu poti regulat macar 3 mese pe zi sa ai.
Ce pauza ai intre serii?
3 minute eu, tu poti sa iei cam 2 min, ca eu fac 300 flotari razvi_lazvi@yahoo.com id meu si iti zic mai multe