60 de flotari? Si sa le mai faci si corect? Nu cred ca o sa poti sa faci nici macar 20 corect. Nu ti se va intampla nimic dar esti cam mic pentru. a lucra cu ganterele sau a face 60 de foltari.
Pai daca faci cu ganterele iti dezvolti mai mult bicepsii, iar daca faci flotari iti dezvolti aproape toate grupele de muschi.
Fa ca mine, eu imi fac timp o ora de la 5-6 si fac si flotari si gantere.
Salut fi atent aici flotarile nu iti lucreaza doar o grupa de muschi ci toate grupele de muschi din corp(aproape toate) care ar fi :abdomenl,bicepsu, tricepsul, antebratul, etc. Daca faci cate 60 de flotari zilniccea ce mi se pare prea supra natural pentru cineva care are 11 ani dar ma rog.intr-o luna cel putin o sa vezi o diferenta mare, poti lucra si cu ganterele nu-i nici o problema bft
Esti prea mic.
La ce iti trebuie tie muschi?
Lasa naibii fetele pentru mai tarziu daca de-asta vrei muschi Bucura-te de copilarie.
Cred cai ai facut flotariile in mai multe serii, nu ar fi bine sa te apuci de gantere, si se poate...eu in 15 min am facut 150 de flotarii in 5 serii de cate 30 si corect!
Sa nu te apuci de gantere.ramai la inaltimea pe care o ai acum fa abdomene pana la 16 ani si dupa aia fa sala
Sa nu te apuci de gantere.ramai la inaltimea pe care o ai acum fa abdomene pana la 16 ani si dupa aceea fa sala