| fetita97 a întrebat:

Daca fac pe saptamana 13 ore de sport si reduc cantitatea de mancare slabesc? pana acum alergam in fiecare zi cate o ora, acum au intervenit antrenamentele.am de 5 ore pe saptamana a cate 2 ore, si 3 zile pe saptamana am sa imi continui alergatul(1 ora)oare voi mai slabi mai departe? pana acum am slabit 4 kg alergand zilnic o ora, sunt fata am 14 ani (aproape))

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,vei slabi, dar rezuma-te doar la antrenament, renunta la cele 3 ore de alergare in afara programului(pentru varsta ta este prea mult).Cat despre mancare,mananca exact cat iti trebuie,nici mai mult,nici mai putin, altfel nu vei asigura organismului energia necesara si va ceda, in cele din urma.In schimb,elimina din alimentatie produsele fast-food,mezelurile si alte preparate,dulciurile,chips-urile,sucurile si alte porcarii din comert si nu consuma in cantitati mari nuci,seminte, alune, migdale sau fistic.In rest, mananca incet si mesteca bine mancarea(astfel nu vei manca mai mult decat e nevoie)si bea minimum 2 l de apa zilnic(consumata inainte de masa va reduce pofta de mancare, iar consumata dupa masa, aceasta mentine senzatia de satietate mai mult timp). Mult succes.

4 răspunsuri:
| ana5792 a răspuns:

Nu

| PinkPanther a răspuns:

Eu cred ca te suprasolitici

| ICanSeeAll a răspuns:

E foarte bine sa faci sport, iti si modelezi frumos corpul. Tine-o tot asa.

http://vampire-diaries-fan.blogspot.com/

| nesuferit a răspuns:

Aproape 2 ore pe zi de antrenament nu e deloc supraantrenament @pinkpanther
Fetita97 nu trebuie sa reduci cantitatea de mancare, ci doar sa mananci ceea ce trebuie, evita carbohidratii, mancarile grase, prajelile, si mesele inainte de culcare
Spor la treaba