anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fac sala si iau Animal Pak creste mai repede masa muschulara,accelereazacu mult cresterea, sau e doar un supliment alimentar care iti inlocueste proteinele..., din corp!?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai prostii cu așa ceva!
Mănâncă cât mai sănătos.
Pa, pa.

| Ejkoli a răspuns:

Nu e bine sa iei asa ceva dar daca chiar vrei unul bun, nu te prostii cu AnimalPak, unul foarte bun si care iti creste masa musculara intr-un ritm f bun fara sa creasca dintr-o data e Dymatize Super Mass-Gainer la 2.7kg si cost in jur de 110-130 ron. Dar eu zic sa mananci consistent dimineata si dupa-amiaza iar seara fructe si multa apa ca daca te apuci cu suplimente proteice nu mai poti da inapoi si ajungi chiar la anabolizanti si steroizi. Sfatul meu!

| xDr0gs a răspuns:

Uite un program cu antrenamente :http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html
Aici gasesti si program de alimentatie.Eu iti recomand sa nu iei asa ceva si sa urmezi antrenamentul si alimentatia de acolo.

| Lionsgate a răspuns (pentru Ejkoli):

Mersi mult happy, o sa mai astept raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Lasă prostiile, nu lua aşa ceva, hrăneşte-te calumea.
Te pup!

| Zaied a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Legiuitoarea,nu sunt prostii tu esti fata si nu ai de unde sa stii dar masa musculara la baieti nu creste cu fructe si legume.Ai putea sa incerci cu creatina, nu stiu prea multe despre acest subiect dar am prieteni care fac sala fara steroizi sau suplimenti.

| cristif a răspuns:

Animal pak este un complex de vitamine si multiminerale, poate cel mai bun din lume la ora actuala(dupa opti-men). Pentru a creste in masa musculara rapid ai nevoie de gainere(20% proteine -60% carbohidrati). Iti recomand sa cumperi de aici daca vrei sa cresti in masa: http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/

| Nickname1890 a răspuns:

Te-ai uitat macar sa vezi ce contine Animal Pak ala? Poate daca te uitai sa vezi ce contine, nu mai ziceai ca inlocuieste proteinele.

Animal Pak este un amestec de vitamine, minerale, enzime, care ajuta la optimizarea organismului si imbunatatirea sinezei proteinelor. Nu inlocuieste proteinele.

Deci practic nu vei creste de la animal pak, dar vei vedea rezultate mai bune daca il folosesti impreuna cu o alimentatie corecta.

| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu citesti ce contine? Contine vitamine, minerale, etc. ( ti s-a raspuns deja mai sus ).

O sa si vezi, ca e la categoria "vitamine si minerale", deci nu inlocuieste proteinele sau altceva.

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

Serios? DE CAND vitamine si minerale = prostii? Se dau si la copii mici in caz ca nu stiai.

Daca n-ai nicio treaba cu sportul si nutritia, nu mai abera

| Alinaka a răspuns:

Animal pak este un complex de vitamine de la Universal Nutrition, am auzit de el de mai bine de 20 ani, cred ca este cel mai bun complex de vitamine, Vezi aici si alte detalii http://www.culturism.net/......icuri.html