| Alexashadow a întrebat:

Daca faci abdomene slabesti la burta? Cate trebuie sa faci si in cat timp se vede rezultatul?

21 răspunsuri:
| adriangabor92 a răspuns:

60

| IMC90 a răspuns:

Cum zice Cosmin86

Doar ca, primul pas in a da porcul jos de pe tine, este dieta. De acolo pleaca tot. Nu merge sa bagi kebab si apoi sa faci sport, ca nu slabesti... nici macar nu te mentii, te ingrasi in continuare cu tot cu sport.

| Cosmin86 a răspuns:

Abdomene nu sunt foarte eficiente, nu arzi prea multe calorii, sunt exercitii pentru masa musculara, nu pentru slabit.

Pentru slabit : cardio ( alergat, etc. ), aerobic, un sport, etc. + alimentatie corespunzatoare.

| aumih16 a răspuns:

Asta daca esti fan abdomene! daca nu esti atunci asta este! incerci altceva! simplu!

| LegionarulRoman a răspuns:

Programul care a dat rezultate exceptionale la mine a fost HIIT( high intensity interval training-antrenament pe intervale de intensitate ridicata). Gasesti despre el explicit aici:http://antrenorulmeupersonal.ro/......ntervale/; http://antrenorulmeupersonal.ro/articole/2-exemple-de-hiit-si-progresii/

| Keyko a răspuns:

Multe si in timp indelungat
fa cate vrei pana slabesti
asta depinde de persoana, de greutate, de mai multe chestii in fine.

| pufyy a răspuns:

Abdomenele sunt exercitiile care pun in miscare muschii abdominali ..deci cu siguranta vei scadea cativa centimetrii in talie.
Rezultatul se vede in timp ..recomandat e sa faci destul de multe ..nu manaci dupa ora 6:pm iar seara inainte de culcare cu vreo ora faci abdomene.
in prima seara ar trebuie sa faci 50 apoi 60 (ca sa nu faci febra musculara) dupa cateva zile avansezi la 100-150 ..sa nu exagerzi, observ ca esti fata si cu siguranta niciun baiat nu vrea o fata cu "pachetele".

Sper ca ti'am fost de folos!
Ai grija de tine! big hug

| Cosmin86 a răspuns (pentru pufyy):

"niciun baiat nu vrea o fata cu "pachetele"", nu chiar, mie imi plac sportivele cu patratelele laughing

Si apropo, chestia cu mancatul dupa ora 6 e o TAMPENIE, te ajuta doar sa-ti fortezi stomacul, nu asa se slabeste. Si NU, nu e recomandat sa faci prea multe abdomene, te supra-antrenezi, iti fortezi coloana in zona lombara si NU prea ajuta la slabit, exercitiile de tip cardio sunt cele mai recomandate + o alimentatie CORECTA ( asta poate inseamna si 2 mese dupa ora 6 pm ), mai documenteaza-te.

| pufyy a răspuns (pentru Cosmin86):

Sincer mi s-a parut ceva ciudat cand am scris "pachetele" laughing ..stiam ca e ceva cu litera "p"."pachetele" /"patratele" ..tot pe acolo e laughing.
Bine corectez "majoritatea baietilor prefera un abdomen plat nu cu patratele "...
nu cred ca 100 de abdomene iti pot afecta coloana ..in plus daca respecti cele 5 mese pe zi si totusi eu consider ca dupa ora 18:00 nu trebuie sa manaci ..bine asta daca ora de culcare este in jur de 22:00 daca tu adorm la 02:00 -03:00 e normal sa ti se faca foame, recomandat ca ultima masa sa fie cu 3 ore inainte de culcare.

Sunt de acord cu o alimentatie corecta si cu exercitiile de tip cardio care intr'adevar sunt adecvate in special femeilor din punctul meu de vedere.

| Sabiina a răspuns (pentru pufyy):

Geez. patratele = abs = http://www.google.ro/......tp?/imgres

| Cosmin86 a răspuns (pentru pufyy):

"ecomandat ca ultima masa sa fie cu 3 ore inainte de culcare", asa mai merge happy

cine naiba se mai culca la ora 22 laughing

| LegionarulRoman a răspuns (pentru Cosmin86):

Sportivii de performanta!

| pufyy a răspuns (pentru Cosmin86):

Mai sunt persoane ca se culca destul de devreme!

| Cosmin86 a răspuns (pentru LegionarulRoman):

Da, dar aici nu e cazul, aici vorbim de oameni normali si trebuie sa gasim solutii pentru ei. Sportivii de performanta intra in alta categorie, si ei stiu deja ce sa faca, nu pun intrebari de genul happy

Ziceai ca cine se mai cula la 22? In timpul scolii in jur de ora 22 -22:30 deja sunt pregatit sa ma culc.

P.S:noptile nedormite cu timpul se acumuleaza si ai sa vezi ce se intampla cu sanatatea ta!

In timpul "scolii"? Cati ani ai?

Am 14 ani! De ce?

Aha, deci esti un copil. Eram doar curios happy

| Valy93 a răspuns (pentru pufyy):

Dupa 50-60 in prima seara, a 2-a zi nu m-am mai ridicat asa usor din pat laughing

| SandutzaRebeja a răspuns:

Sincer nu ajuta la slabit mereu, la toti diferit, poti incerca, cam vreo 20-30 in fiecare seara si dimineata, peste o saptamana daca o sa vezi rezultatul -continua, daca nu atunci incearca alta metoda ))

| AshleyB a răspuns:

Abdomenele te ajuta sa iti faci masa musculara, dar si slabesti. Desi iti recomand pilates. Cauta pe youtube - sunt bune.
Sau : www.http://www.flatbellyprogram.com/
Aici sunt 2 videoclipuri cu cateva exercitii foarte bune.
Succes :*