| popescucarmen43 a întrebat:

Daca faci sala poți să pui câțiva cm in plus in înălțime? Vreau să mă apuc de sala de pe 1 iunie ca până pe 1 septembrie sa vad ce progrese am făcut.Voi fetele care mergeți la sala in cat timp ați observat că va cresc soldurile și puneți masă musculară? Si când mergeți? In fiecare zi? Cate ore pe zi și ce exerciții faceti?

2 răspunsuri:
| Kerre a răspuns:

Okey, sa incepem cu inceputul.
Toata treaba asta cu cresterea in inaltime este determinata doar de genetic, daca vrei sa cresti in inaltime cu ajutorul exercitiilor fizice pai atunci trebuie sa practici sporturi gen basket pentru a mai intinde PUTIN oasele, dar si asta se va intampla intr-un timp indelungat.
Fiind fata vei pune masa musculara destul de greu dar si asa cu o alimentatie bogata in proteine vei vedea rezultatele.
Nu mergi la sala in fiecare zi, te vei supra-antrena intr-un timp foarte scurt. Muschii au nevoie si ei de odihna incearca sa mergi la sala de 3-4 ori pe saptamana a cate 1 ora, "distanta" dintre antrenamentele tale sa fie de aproximativ 48 de ore adica 2 zile.

| plantezridichi a răspuns:

Nu poti creste in inaltime la propriu, dar daca alegi niste exercitii potrivite care sa iti tonifieze corpul frumos vor da iluzia de picioare mai lungi. Am experienta indelungata cu sala/exercitii facute acasa si pot spune ca vad schimbari mici chiar si dupa doua saptamani, asta daca fac exercitii macar de 3 ori pe saptamana. Dar o schimbara mai majora o sa apara abia de la doua luni (asta in cazul meu, nu toata lumea e la fel). Pot sa iti recomand pilates pentru o tonifiere frumoasa feminina. YouTube-ul e plin de exercitii de pilates pe care poti sa le faci acasa linistita. La prima vedere ti s-ar parea usoare si ca nu te-ar ajuta, dar crede-ma ca sunt foarte eficiente daca faci regulat. Chiar recomand. Dar daca vrei fund si solduri...genuflexiuni si impins la presa + alte exrecitii pe care le gasesti tot pe YouTube happy