Da, o sa joace, fiind castigatoarea Cupei, nu are importanta in ce liga joaca.
De altfel cred ca o sa si promoveze in Liga I.
Daca o va castiga va juca, cu conditia sa ia licenta de la FRF, ca Voluntari nu a luat-o si nu a jucat.
Stadionul nu ar fi problema, vin si inchirieaza Arena nationala, au banii de la UEFA, bani cu care isi vor putea organiza deplasarile, eu zic ca ar putea ajunge pana acolo, e pacat sa munceasca pentru cupa si sa nu joace in Europa.
Nici Voluntari n-a putut juca anul trecut din cauza unor probleme de ordin juridic, nu stadionul. Trebuie făcută cerere de participare în competițiile UEFA cu ceva timp înainte, trebuie să ai câțiva ani de la înființare, etc.
O hotie colosala, UEFA manevreaza banii cu lopata, si uite cum echipele modeste sunt lasate sa zaca-n mediocritate.
Fotbalistic si-ar castiga sansa de a juca, deci au dreptul, unul din criteriile UEFA.
Fotbalistic își câștigă în România de o grămadă de timp echipele dreptul. Îmi vine în minte Craiova în primul sezon de liga 1, care n-a putut juca deoarece trecuse prea puțin timp de la înființare. Apoi echipele insolvente, au mai fost situații.
Astea sunt probleme care tot in Romania apar si care tot in Romania nu se pot rezolva, bine... contribuie si hotii din Uefa cu cerintele lor de 2 parale.
Da,chiar dacă stadionul lor nu îndeplinește condițiile UEFA, va lua în chirie alt stadion.