| Cavani1999 a întrebat:

Daca ma apuc de fotbal la 20 de ani am șanse sa ajung într-un campionat puternic? Gen La Liga sau Serie A?

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Măi, păi eu am jucat de performanță 9 ani până acum anul acesta. Jucam fotbal la oraș. Chiar jucam bine, dar dacă nu ești simpatizat de antrenor sau dacă nu ai relații e greu să ajungi în România fotbalist. Oricum îți, zic sincer că dintr-o grupă de exemplu de 25 de copiii, ajung fotbaliști la un nivel acceptabil vreo 1, maxim 2, mai sunt și cazuri legendare când se ajunge și la 5 într-o echipă să fie luați undeva, dar asta odată la 100 de ani. Părerea mea, este că nu o să te mai ia nimeni într-o echipă unde poți ajunge la liga 1, poate să joci la liga a 4-a cu seniorii intre 20 și 60 de ani, așa da. Uite eu chiar nu am nimic personal cu tine, ca să nu zici că sunt eu rău, îți recomand să vorbești cu un antrenor de fotbal ca să vezi și părerea lui și atunci vezi ce e de făcut. Eu îți urez multă baftă în continuare și să ajungi unde ți-ai propuswinking!

| Cavani1999 explică (pentru Celcestietot):

Am vazut ca au fost fotbalisti din Romania dar si din afară care si-au început târziu cariera, de asta mi-am facut sperante ca as putea sa ajung la un nivel bun. Pentru mine e de ajuns sa castig bani din fotbal, chiar si minimul pe economie, ce e in plus e un bonus.

| Celcestietot a răspuns (pentru Cavani1999):

Ok, baftăwinking!

6 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Nu ai sanse sa ajungi macar in liga 1, Serie A sau La Liga sunt deja SF-uri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unde, la fifa pe xbox?

| OctavianSps a răspuns:

Bineinteles, daca esti indeajuns de bun si te vede un hunter cum joci, poti ajunge sus.

| A1b2cdefgh a răspuns:

Ma faci sa rad, nu ai nicio sansa, poate prin Liga 5 sau Liga 4 prin Romania