| Florin_Andrei_2002 a întrebat:

Daca ma simt obosit,inainte de antrenament, sau chiar dupa alergare de 5-10 minute si respir greu, ce as putea face? Ma gandeam sa ma duc sa imi fac un control la plamani,la tot corpul de fapt, pana acum am facut viza medicala(AGK, mi-a luat sangele de la deget, mana) si mi s-a spus ca sunt singurul care am avut totul ok.
Sa ma duc sa imi fac un control?

Răspuns Câştigător
| DragosTrandafir a răspuns:

Ai face bine sa iti faci o verificare la caile respiratorii si chiar si la inima, daca nu ai nici-o problema care sa te impiedice sa faci sport in excesc fa exercitii cardio intruna alergari si efort care tine de picioare rezistenta iti va creste in timp

3 răspunsuri:
| 1231242 a răspuns:

Probabil ai astm, du-te de urgenta la medic

| Florin_Andrei_2002 explică (pentru DragosTrandafir):

Ok,o sa ma duc sa fac in urmatoarele zile.Fac deja 2 sporturi si probabil m-am implicat prea mult(fac si atletism si fotbal de performanta) si poate m-am epuziat.o sa ma duc oricum sa fac o verificare!

| Viitorulapropiat a răspuns:

Păi asa eram si eu inainte, dupa 5 minute de alergare gafaiam de zici ca-mi iesea sufletul, am fost si mi-am facut multe analize, dar totul mi-a iesit perfect. Însă alergând in continuare, observam ca peste 2 zile pot alerga 8 minute, dupa 10... ceea ce vreau să zic e ca totul tine de rezistenta care se capătă în timp. Am citit că faci 2 sporturi, daca te simti bine poti continua, dar nu uita ca ai nevoie si de pauze, nu cred sa ai ceva la inima etc.