Trebuie sa mananci mult, dar trebuie sa ai grija ce, Carne in fiecare zi, orez, multa apa.Trebuie sa mananci in jur de 7000de kalori
Ceeeeeeeeeeeeee, 7000 CALORII? Da ce ma, are 120 Kg?
Ce ai spus este adevarat numai in perioada de masa + ca mai trebuiesc grasimi (sanatoase), vitamine...
7000 de calorii? esti nebun?
7000 de calorii? tu ai idee cat inseamna 7000 de calorii? Ar devenii obez daca ar manca 7000 de calorii la efortul pe care il face la sala. 3000-3500de calorii sunt mai mult decat suficiente pentru efortul pe care il faci la sala. La sala nu consumi atat de multe calorii ca sa ai nevoie de 7000 de calorii pe zi din mancare.
Daca nu sti nu vb, Ba un om are nevoie intr-o zi de 3500-4000 de kalori, daca faci efort masiv e nevoie sati dublezi caloriile, ati loat vodata ''Gain fast'', contine 3500 de calori la o doza care o iei inainte de antrenament 9+cemananci tu, daca nu sti taci drecu din gura.
Daca nu sti nu vb, Ba un om are nevoie intr-o zi de 3500-4000 de kalori, daca faci efort masiv e nevoie sati dublezi caloriile, ati loat vodata ''Gain fast'', contine 3500 de calori la o doza care o iei inainte de antrenament 9+cemananci tu cate kalori is ba.
Daca nu sti nu vb, Ba un om are nevoie intr-o zi de 3500-4000 de kalori, daca faci efort masiv e nevoie sati dublezi caloriile, ati loat vodata ''Gain fast'', contine 3500 de calori la o doza care o iei inainte de antrenament 9+cemananci tu, mai ales daca esti si slab de unde sa se fac masa musculaea ba.
Esti paralel, poate contine 350 de calorii GainFast nu 3500. Mai exat am cautat pe net, contine vreo 800kcal in 5 masuri (1 portie) nicidecum 3500. IN general o un barbat sa zicem 1.82m si vreo 80 kg in lipsa antrenamentelor, are nevoie de vreo 2500-3000 de calorii pe zi. Cu tot cu sala, sa zicem ca dublam am ajunge undeva la 5000 maxim 6000, dar doar pentru antrenamentele de SALA, in care repet nu consumi atat de multe calorii mi se pare prea mult. Daca ai avea 2 antrenamente pe zi, cu cardio INTENS, atunci s-ar justifica cele 6000-7000 kcal pe zi, dar asa nu.
Fiecare persoana isi calculeaza necesarul caloric diferit in functie de obiectiv, tipul de antrenamente, fiziologia personala, stil de viata etc. Nu este ceva general, iar el din felul in care a pus intrebare imi dau seama calar ca este incepator si nu cred nici ca are mai mult de 16 ani. Daca se apuca sa manance 7000 de calorii pe zi, mai mult ca sigur s-ar ingrasa, decat sa puna masa musculara.
Esti but omule a luat unu de aaii in 7 zile a pus 7kg sa vezi cum arata o tras tare la sala, are un corp de numa taci si nu vb deageaba.
7kg in 7 zile inseamna probabil undeva in jur de 60%grasime40% muschi si asta este inca o proportie buna.
Si mai omiti o chestie el in intrebare nu a spus ca vrea sa creasca in masa musculara. Nu toti care se duc la sala vor sa se faca HULK.
Daca nu ai incercat sau macar sa vezi, cand faci sala fibrele se distrug daca faci intr-o zi mai multe grupe d emuschi ce consumi 4000 de kalori nua jung ba.
Stai linistit ca daca ai 182 si ai 64 de kile nu te faci HULK asa repede omule ), de unde sti cum arata el.
Fibrele se refac din proteine nu din calorii, daca erai atat de "profesionist" cred ca stiai deja asta.
Intr-adevar nu am incercat produsul dar nici nu o sa pot sa il incerc prea curand. ORicum pentru un incepator ca el 7000 de kcal pe zi este cam mult. Pentru un avansat care stie ce face, da este ok, cum am spus fiecare isi calculeaza necesarul calori dupa propriile nevoi, insa el este la inceput.
Nus profesionist in nici un caz, dar stiu cate ceva, si nu ma falesc cu asta ca toata lumea invata, dar daca te dedici siti lurci corpul o zi la o sala Gym, iti spun eu cati trebuie calori siti trebuie multe.
Fructe la greu, in special piept de pui si carne de vita... astea sunt fructele mele favorite
Stai linistit ca nu e nevoie sa mananci mult, organismul cere asta instinctiv
Trebuie să ai un anumit tip de alimentare, în general consumă fructe/legume/lactate...din câte știu eu, baftă! Fundă?