Păi și cine te oprește să faci exerciții? Eu nu clar.
Ceea ce voiam să-ți spun este ca trebuie să te antrenezi cu capul, te poți antrena și de luni până duminică dar cu excepția ca nu lucrezi același grupă musculara două zile consecutive. Trebuie să lucrezi mereu grupe musculare diferite, la zi diferite, și bineînțeles bagă și proteine, carbohidrați în cantitate. Doar așa îți construiești un corp frumos și echilibrat, nu făcând antrenamente la grupe musculare aiurea la niște zi alese aiurea fiindcă așa nu obții nimic.
Cel mai bine ar fi să te apuci de sală și să îți facă un program înstructorul salei, la sală se fac mușchii calumea nu acasă!
Daca nu te simti obosit inseamna ca nu lucrezi cum trebuie grupele musculare.Iar daca te antrenezi zilnic nu o sa vezi rezultate multa vreme.
Dacă nu te simți obosit îmi dau seama ce antrenament faci tu...
Cred ca ceea ce faci tu este încălzire nu antrenament, dacă faci 10-15 minute nu înseamnă ca te-ai antrenat să știi. În minutele alea te-ai încălzit, iar după încălzire vine antrenamentul adevărat. Cel adevărat durează minim 1 oră, trebuie să te antrenezi calumea și serios, și mai ales să mănânci cum trebuie proteine, carbohidrați. După acel antrenament lași grupele acelea să se odihnească pentru un timp de 48-72 de ore, iar în timpul în care grupurile acelea se odihnesc lucrezi alte grupe musculare și așa mai departe.
Mușchii se lucrează cu capul, și cu o alimentație bogată în proteine și carbohidrați, nu se fac așa aiurea măncând apă și paine ține minte asta.
Și bineînțeles rezultatele apar după 6-12 luni+, nu după o lună/două cum spun unii copii!
Păi și cine te oprește să faci exerciții? Eu nu clar.
Ceea ce voiam să-ți spun este ca trebuie să te antrenezi cu capul, te poți antrena și de luni până duminică dar cu excepția ca nu lucrezi același grupă musculara două zile consecutive. Trebuie să lucrezi mereu grupe musculare diferite, la zi diferite, și bineînțeles bagă și proteine, carbohidrați în cantitate. Doar așa îți construiești un corp frumos și echilibrat, nu făcând antrenamente la grupe musculare aiurea la niște zi alese aiurea fiindcă așa nu obții nimic.
Cel mai bine ar fi să te apuci de sală și să îți facă un program înstructorul salei, la sală se fac mușchii calumea nu acasă!