Buna!
Saritul corzii este un exercitiu cardio care te ajuta sa slabesti dar nu iti va creste masa musculara. Incerca sa faci abdomene si sala.
Nu cred ca te ajuta prea mult.Saritul cu coarda ajuta doar la formarea muschilor de la picioare.
Nu cred ca te ajuta deoarece saritul coardei nu solicita prea mult muschii abdominali
Sariturile cu coarda te ajuta sa dai jos din grasime,
toata lumea are patratele doar la multi nu i se vad din cauza stratului de grasime.
sari coadra pentru a da jos grasimea de pe tine si faci niste exercitii pentru abdomen(nu doar abdomene) de ex ridicarea picioarelor pentru muschii abdominali inferiori.
intai faci abdomene dupa sarituri cu coarda, jogging ce o fi
alimentatie bogata in proteine! bft
SALUT! Pai nu te prea ajuta ce chiar te-ar ajuta la abdomen ar fi tractiunile la bara si flotarile.SUCCES
Tractiunile si flotarile nu au nici o legatura cu abdomenul.
abdomenele iti lucreaza doar muschii superiori al abdomenului.
Nu, nu ajuta, trebuie sa faci exercitii: pentru partea superioara: toate felurile de crunch, pentru partea inferioara: rdicari de picioare la 90 de grade, alte exercitii gasesti pe www.fitness-nutritie.ro, coarda ajuta la slabit, iar la abdomen, doar sa distruga stradul adipos (grasimea). Ori cum pentru muschi ai nevoie de proteine: lapte, branza, carne, oua.
Bada, ajuta
dand jos stratul adipos, scazand grasimea corporala cam la 10%
se vor vedea muschii abdominali formati deja.
Pai da, am specificat ca ajuta sa de-a jos stratul adipos. daca nu a facut abdomene in viata lui stai calm ca nu ii se vor vedea prea bine la 10% grasime
Da!
Slabesti foarte mult, te ajuta si la formarea abdomenului dar nu foarte mult, poti incerca alt sport, cum ar fi sa mergi la sala
Nu te prea ajuta la formarea abdomenului mai mult e pentru picioare dar exercitile acestea te vor ajutahttp://www.youtube.com/watch?v=DIRW_aBs9x0 sa faci de odata cu el si de 2 ori pe saptamana e numa bine.Iti urez succes
Coarda te va ajuta sa slabesti.Pentru un abdomen de invidiat poti incerca acest site:http://www.flatbellyprogram.com/ro/be/index.html
1ce întreabă:
Iulian3038 întreabă: