Anul asta nu castiga nici o echipa camiponatul doar la primavara poate castiga, iar despre antenor nu ala joaca fotbal si asa fotbalul din Romania e cel mai jenant fotbal din lume, ce importanta cine va castiga un campionat de liga a 7 ea din Spania
Clar. Eram sigur c-o să ia campionatul odată cu venirea lui Petrescu. Nici nu mă aștept la altceva.
Cred ca ai uitat de Hagi, nu uita ce a facut anul trecut cu o echipa de tineri crescuti de el si acolo putem vorbi despre un antrenor pentru ca el s-a ocupat de ei de mici si i-a facut mari, asta inseamna sa fii antrenor sa poti creste un jucator de mic, asta e rolul antrenorului, sa antreneze jucatorii sa devina buni. Petrescu acum la Cluj a transferat tot ce a vrut si trebuie cu ei din primul an sa ia si titlul ceea ce va fi destul de greu, nu conteaza cine e antrenor, conteaza si ce jucatori antrenezi. Crezi ca daca vine Mourinho la Sepsi, de exemplu va lua titlu?
Daca vrei sa pui un pariu in legatura cu asta hai sa iti raspund:da si da. Funda?
Nu cred ca Dan Petrescu este cel mai bun antrenor din liga intai dar cat despre cfr nu prea are cum sa castige contra echipei lui Becali (Fcsb), data trecuta a castigat Viitorul ( Eu tin cu viitorul) pentru ca Hagi a fost mai destept si a facut o tactica mai buna dar acum Becali stie cum sa castige pentru ca si-a dat seama cat de bun e Hagi si cred ca FCSB o sa castige fiind cea mai buna echipa din liga intai, ce-i drept eu as fi vrut sa castige viitorul dar cine stie
alexx102428 întreabă:
alexx102428 întreabă: