| Josephe a întrebat:

Daniel Chima
Echipa:Molde FK
Jucatorul dorit de Steaua
Ce credeti vine la steaua din vara?

7 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Este un jucator foarte bun, am avea nevoie de el dar nu cred ca da Becali 2 milioane pe el.

| Ibrahimovic a răspuns:

Cum vrea Gigilaughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Steaua se chinuie de 5 ani să-i cumpere pe Wesley, Eric şi Moraes. Şanse are şi ăsta să vină, doar că în mod normal va cere un salariu destul de " mare ", iar suma sa de transfer în va face probabil pe cioban să turbeze.

| Havok83 a răspuns:

Da de ce nu.E jucator de mult dorit.

| david1996 a răspuns (pentru Havok83):

Și eu vreau să vină, dar tot timpul când urmează să aducem un jucător important, transferul nu se mai face până la urmă. Avem ghinionul ăsta. Sunt doar mici excepții (Adi Popa, Iancu, Chiricheș, etc...). Văd că și Rusescu e într-o ușoară cădere de formă. Sperăm cu toții să revină la forma pe care o arăta în trecut.
Cel mai potrivit transfer pentru Steaua în vară ar fi un atacant care știe de toate: viteză, pasă, dribbling, șut, putere, acuratețe. Noi marcăm doar din noroc în ultimul timp. Rusescu părea atacantul potrivit, dar a cam slăbit și el (sperăm să-și revină, cum am zis și mai sus). Deci Chima ar fi foarte bun.
Chima sau oricare alt atacant de calitate...

| david1996 a răspuns:

Daniel Chima ar fi o soluție potrivită și foarte bună pentru atac. Nu cred că Becali poate să-l convingă. Probabil va avea oferte mai atrăgătoare din Germania. Dar, cine știe? Vedem atunci ce va fi.

| david1996 a răspuns:

O știre de pe GSP: "Chima alege Germania". V-am zis eu că așa va fi. Sper, totuși, să aducem un super-atacant.

Întrebări similare