| alexs99 a întrebat:

Danke bitte! Ce parere aveti de aceasta victorie al lui Bayern Munchen?

5 răspunsuri:
| price a răspuns:

Jocul celor de la Bayern a surclasat o faormatie care in ciuda unei posesie prelungite nu a reusit nimic concret sau notabil! Eu personal ma bucur, imi place stilul nemtilor de joc, patrunderi, verticalizari, atac si contraatac incisiv! "Danke sanke"laughing

| lllarisaa02 a răspuns:

Pai sincer Barca a fost mai slaba ca Juventus. Degeaba au tinut ei atata de minge ca tot au pierdut. Aveau impresia ca ii intimideaza daca tine atata de minge. si spre finalul meciului s-a vazut clar ca mureau pur si simplu de invidie. nici lor nu le-a venit sa creada ca nu au fost in stare sa de-a nici macar un gol. Adica n-a era de asteptata victoria, daca abia au fost in stare sa de-a un gol la levante, ce mai poti sa zici. NIMIC!

| VadTot a răspuns:

Ma Saturasem sa tot aud de Mesii in sus mesii in jos! smd!laughing)apropo a jucat si mesii?laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O victorie meritată. Normal, toţi frustraţii sunt în extaz în momentul de faţă, că nu mai e Barcelona ce a fost anii trecuţi... E şi normal să se întâmple asta, dar în fine. O victorie meritată, iar cu aceasta, mai am o singură echipă favorită care mai are şanse la UCL sezonul ăsta: Bayern Munchen.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu as fi fan bayer werder si dortmund as zice ca au fost cumparate meciurile laughing, dar a fost superb meritau sa castige, deja m-am saturat de barcelona real si alti fitosi dinastia...