| Comandocip a întrebat:

Dau Funda!
Sall TPU
eu sunt un fan al sportului si as dori si eu daca imi puteti da un sait pe care sa pot vedea meciurile difuzate pe digi -sport deoarece la tv nu le prind
p.s...vr sa le pot urmari calumea nu toate prostiile pe care nu vezi nicic macar terenu calumea

6 răspunsuri:
| MoneyMoney a răspuns:

Www.digi.ro sau pe www.sport.ro sau multe dintre ele pe www.gsptv.ro! ENJOY!

| Vasybulan a răspuns:

Incearca un program numit sopcast. Doar il instalezi si poti vedea destul de multe posturi tv romanesti printre care si Digi sport
big grin

| bitihacy a răspuns:

Incearca mufa tv sau cool tv.net.Ai putea incerca si 1tvonline, dar a cam facut figuri in ultimul timp.

| Comandocip explică:

NU intelegeti ce vreau eu..stiu si eu de sopcast dar p[e sopcast daca dau sa avd meciu pe tot ecranu se vede ca naiba
eu caut un sait sau un program de pe care pot vedea meciul calumea pe tot ecranu

| Iluzz a răspuns:

Salut! exista unul/mai multe programe de vizionat canale tv online. SOPCAST este cel mai bun.ai peste 45 de canale roanesti (ai si canale din alte tari) eu programul asta il folosesc pentru a inregistra filme noi aparute pe diferite programe! sper ca ti-am fost de folos! programul il poti lua de aici http://www.sopcast.org/download/ (MIRROR 1) funda?:D

| ellla56 a răspuns:

Readon TV Movie Radio Player si merge cu sopcast